Vila Boem, unitate de cazare din Gura Humorului recomandată

Vila Boem Interior

Cu un cadru natural pitoresc, orașul Gura Humorului este considerat, potrivit unui studiu al agențiilor de turism japoneze, unul din cele mai frumoase 30 de orășele din Europa. Datorită atât cadrului natural cât și a numeroaselor obiective turistice situate aici în zona Bucovinei, Gura Humorului este o locație perfectă pentru a vă petrece un concediu de vis. Iar pentru cazare recomandăm o locație unde vă puteți simți precum acasă chiar și în concediu.

Vila Boem este situată într-o zonă liniștită, chiar în centrul orașului Gura Humorului și beneficiază de 6 spații de cazare dintre care 2 garsoniere, 4 apartamente și un living comun. Vila are o istorie deosebită fiind construită în anul 1920 ca proprie reședință a unei familii bogate de evrei, devenind ulterior alimentară urmând să devină apoi cantina de ajutor social a primăriei orașului. Astăzi vila a fost refăcută devenind o locație de vis pentru concediile dumneavoastră, liniștită și elegantă.

Toate spațiile de cazare sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibilă, bucătăria este complet mobilată și utilată cu loc de luat masa iar baia este dotată modern cu cadă. Prețurile diferă în funcție de sezon. Pe site-ul lor, www.vilaboem.ro, puteți accesa galeria foto ce cuprinde imagini atât cu exteriorul clădirii cât și cu interiorul superb al acesteia. De asemenea, la rubrica „cazare” puteți verifica prețul pe noapte al garsonierelor și apartamentelor.

Zona orașului Gura Humorului este o zonă de interes turistic deosebit fiind inclusă în diverse trasee turistice organizate de agențiile de turism sau individual. Mănăstirea Voroneț, cunoscută și datorită albastrului de Voroneț, Mănăstirea Humorului, Catedrala Nașterii Maicii Domnului, Mănăstirea Sucevița și Cetatea de Scaun sunt câteva dintre obiectivele turistice din zonă. Le puteți vizita pe toate pe rând iar fiecare seară să o petreceți în cadrul modern al vilei Boem, unde vă puteți simți ca acasă. Veți beneficia de WI FI gratuit în toată vila, încălzire în pardoseală, bucătărie utilată, televizoare LED și parcare supravegheată video.

Lăsați la o parte rutina și monotonia de acasă și regăsiți-vă liniștea într-un cadru natural pitoresc pe care îl preferă chiar și turiștii străini. Alegeți vila Boem pentru a vă simți acasă în fiecare seară și vizitați locuri istorice pentru a vă reîncărca pozitiv sufletește. Veți beneficia de o cazare în Gura Humorului de 4 stele, dar totuși ferită de agitația urbană, într-o zonă liniștită, cazare ce se bazează pe conceptul „home away from home” – acasă departe de acasă.

Leave a Reply