Unul dintre cele mai elegante hoteluri din Slănic Moldova

Unul dintre cele mai elegante hoteluri din Slănic Moldova

Odată cu relaxarea restricțiilor legate de pandemia de Covid 19, tot mai mulți dintre noi ne vom îndrepta să ne petrecem timpul liber în afara casei/orașului de care aparținem. Un sejur de câteva zile într-o stațiune turistică precum Slănic Moldova este mai mult decât potrivit după această perioadă stresantă și grea.

Char dacă industria HoReCa a fost foarte afectată în ultimii doi ani, unii hotelieri au deschis unități de cazare noi, bine puse la punct, pentru a întâmpina oaspeții cum se cuvine.

Hotel Moldavia din stațiunea Slănic Moldova, județul Bacău, este o astfel de cazare caracterizată prin eleganță și confort.

În trecut, la începutul secolului XX, clădirea care găzduiește hotelul a fost una dintre cele mai luxoase vile. Cu 2 ani în urmă, familia Crețu a preluat imobilul și a reușit să îl transforme prin restaurare, reintroducând la finalul anului trecut locația în circuitul turistic. Familia Crețu mai deține și alte unități de cazare în frumoasa stațiune, Vila Moldavia Best și Vila Moldavia Class.

Hotel Moldavia impresionează prin arhitectura sa exterioară și prin designul interior.

Unitatea este situată în centrul stațiunii, locația sa fiind accesibilă tuturor care se hotărăsc să-i calce pragul.

Capacitatea de cazare include 27 de camere și 2 apartamente dotate și utilate cu tot ceea ce este necesar pentru a avea parte de un sejur confortabil și de neuitat.

Camerele sunt de mai multe feluri, superioare, duble sau twin, cu balcon sau fără balcon. Prețul unei nopți de cazare variază între 260 lei și 280 lei până la 31.05.2022 (excepție făcând perioada Sfintelor Sărbători Pascale în care se percep alte tarife) respectiv 280 lei și 300 lei pentru perioada cuprinsă între 01.06.2022 și 22.12.2022. Tarifele sunt valabile pentru 2 adulți și un copil cu vârsta până la 5 ani și includ mic dejun. Perioada minimă de cazare este de 2 nopți, iar în momentul rezervării este necesar achitarea unui avans. Rezervările se pot face atât telefonic cât și prin email, iar datele de contact ale hotelului se regăsesc pe pagina web www.hotelmoldavia.ro. Tot aici, pe acest site web, se poate viziona galeria de imagini formidabile, cu exteriorul și interiorul unității, imagini de o frumusețe aparte care vor impresiona până și pe cei mai pretențioși dintre noi.

Pe parcursul zilei, oaspeții au posibilitatea de a se bucura de bogățiile zonei, de faimoasele izvoare de ape carbonate, bicarbonatate, ușor sulfuroase, sodice, clorate, oligominerale, hipotonice și hipertonice sau de principalele atracții turistice cum ar fi Cheile Slănicului, Traseul celor 300 de scări, Parcul Central, Cazinoul, cascada Slănicului, pârtia de schi Nemira, Salina Târgu Ocna și multe altele.

Cu atât de multe atracții, stațiunea Slănic Moldova merită vizitată de oricine, în orice anotimp. Fiecare dintre noi ar trebui să alocăm minimum 2 nopți acestei zone, pentru a sta cazați în unul dintre cele mai elegante hoteluri din Moldova, Hotel Moldavia și pentru a ne relaxa în împrejurimile sale.

Unul dintre cele mai elegante hoteluri din Slănic Moldova

Leave a Reply