Unde am găsit cele mai bune centrale pe lemne?

centrale lemne liepsnele

Ținând cont că mi-am făcut casă de curând, a trebuit să mă informez foarte mult despre tot ceea ce ține de casă, de mobilă, de materialele de construcție, de proiectare etc. Pe scurt, pot zice că am devenit oarecum profesionist în acest domeniu.

Când am luat decizia de a-mi construi locuința am știut un lucru: am știut că vreau să fac investiții care să merite, investiții de durată și să nu regret. Așa că, am ales tot ce-a fost mai bun pentru casa mea, de la materiale de construcție și până la arhitect, mobilă și toate celelalte utilități. Mi-a fost greu să mă decid, mai ales în ceea ce privea mobila, dar și mai greu când a trebuit să aleg modalitatea de încălzire a locuinței, așa că am început să mă interesez în stânga și în dreapta.

Ce modalități de încălzire a locuinței există?

Ce-i drept, când vine vorba de o locuință atât de spațioasă ca a mea, modalitățile de încălzire ale acesteia se cam reduc. Dacă la bloc și la apartamente, o centrală termică e simplu de folosit și simplu de montat, la casă avem nevoie de ceva mai rezistent și mai mare. M-am interesat puțin și am aflat că există posibilitatea centralelor pe gaz, petrol, electrice sau pe combustibil solid. Gazul și petrolul sunt greu accesibile în zona în care locuiesc, cele electrice consumă mult așa că am rămas la cea mai înțeleaptă alegere, la centralele pe combustibil solid.

Unde am găsit cele mai bune centrale pe lemne?

Există destul de mulți importatori în România care promit să aducă cele mai bune centrale pe lemne, însă cum nu am vrut să mă las înșelat de aparențe, am început să mă interesez singur pentru a afla care ar fi cea mai bună soluție.

Și așa tot căutând, am dat de Centralele Liepsnele. Numai după câteva clickuri pe pagină mi-am dat seama că sunt o firmă serioasă și că merită să încerc. După primul telefon am fost total convins că sunt o firmă serioasă care distribuie centrale de calitate. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie și am știut că trebuie să apelez la ei.

De ce firma Centrale Liepsnele este una serioasă?

Încă de la primul contact cu firma Centrale Liepsnele( site-ul lor web) am știut că sunt o firmă serioasă și că-și respectă promisiunile. Au un site inteligent construit, care oferă toate informațiile necesare unui potențial cumpărător.

Al doilea contact cu aceștia (apelul telefonic) m-a făcut să îmi confirm, din nou, spusele inițiale. Am avut parte de un personal bine pregătit, stăpân pe toate informațiile care m-au îndrumat și mi-au răspuns la toate întrebările pe care le-am avut.

Bineînțeles, acum nu o să neglijez calitatea produselor oferite de Liepsnele și prețul competitiv pe care îl au, însă am considerat că modul în care alegi să te comporți cu clienții spune foarte multe despre tine, mie cel puțin mi-a oferit încredere.

Centrala mea are deja 2 ani și funcționează perfect, ca la început. Nu am avut niciodată vreo problemă și sunt sigur că nu voi avea pentru că cei de la Liepsnele sunt o firmă serioasă!

Leave a Reply