Un film care m-a personalizat!

anger management

Anger managment din 2003.

Nu stiu de ce dar poate nu sunt singurul care are impresia ca seamana cu Adam Sandler , ca rol in acest film. Un om de rand cu nervii la pamant. Adam Sandler joaca rolul unui om indragostit, muncitor care este foarte gelos, rusinos si nervos in unele cazuri. Aceste combinatii l-au dus la un psiholol cu experienta care ii va schimba mentalitatea si soarta. Ma descriu semanand cu el in acest rol deoarece si eu sunt foarte gelos, foarte rusinos, atat de rusinos incat doar cand ma enervez tare iti zic ceva pe fata. Si sunt genul de om imploziv, cum zice si psihologul. Cel mai amuzant din tot filmul este bineinteles Adam Sandler. Faptul ca se enerveaza si se panicheaza foarte rapid face ca filmul sa fie unicat. La fel sunt si eu, ma poti pacali foarte usor , te cred repede dar imi si pierd increderea repede in cineva. Cand iti bati joc de mine imi vine pur si simplu sa te omor.

Cel mai mult imi place reactia lui Adam Sandler cand il intalneste pe psiholog dupa faza cu avionul si Adam are impresia ca va trece cu povestea peste faptele intamplate si ii va semna decizia judecatoreasca eliberandul de orele de psihologie. Dar insa psihologul il cheama la o sedinta pe Sandler spunandu-i ca va fi prima si ultima (a mintit pentru ca l-a atras intr-o capcana). Adam se duce cu gandul ca va trece rapid, dar nu a fost asa. Pentru ca psihologul viclean a reusit sa il enerveze pe Sandler atat de tare incat a inceput sa injure prin sala. Asa ca cu ocazia asta i-a recomandat judecatoarei sa ii prelungeasca sentinta la cateva luni si sa se mute la Adam psihologul , sa il poata supraveghea 24/7. Saracul Adam nu isi da seama unde a gresit de trebuie sa treaca prin toate astea. Dar toate astea au fost puse la cale de iubita lui Linda care nu mai suporta ca el sa fie atat de retras si de rusinos. Niciodata nu vroia sa o pupe in public, atat de rusine era Sandler al nostru.

Am vazut cred ca de cel putin 6 ori acest film si inca mai rad de fiecare data cu pofta cand il vizionez. Pentru ca oarecum ma descrie. Are acel ceva care ma reprezinta. Nu stiu de ce. Si cu idea asta imi place sa il vizionez de fiecare data. Va mai spun o faza tare din film in care Adam este cu psihologul intr-un bar. Ei stau la masa povestesc, iar adam se uita spre bar si vede o bunaciune dintr-un film porno. Batranul viclean stia de femeia aia, tocmai el a pus-o acolo pentru a-l testa pe sandler. Psihologul ii spune la Adam ca , daca merge la ea si ii spune o tampenie ce a rostito el, o va cuceri cu siguranta. Adam nu a crezut si a inceput sa isi bata joc de psiholog. Psihologul ii spune, fi atent, daca nu functioneaza ce am zis eu, te voi elibera din clipa asta si nu va mai trebuie sa stai sub protectia mea. El s-a dus la bunaciune si i-a spus ce i s-a zis, bunaciunea a reactionat frumos si l-a invitat la ea acasa. El a ramas cu gura cascata ca chiar a functionat. Dar defapt a fost o momeala pusa de batranul psiholog. Adam vorbeste cu bunaciunea , trece timpul si observa ca la masa lui stau alte persoane si batranul a disparut de acolo. El panicat ca nu stie unde s-a dus, si nu stie unde locuieste, intr-un alt oras nu stie ce sa faca. Fata ii spune sa doarma la ea pana maine unde este pus la inca un test. La testul in care o sa vada daca este capabil sa insele sau nu . Spre mirare nu a putu sa isi insele iubita. Trece noaptea si el gaseste locuinta psihologului unde merge nervos ca a fost parasit la bar. Batranul ii spune ca v-am vazut atat de concentrati unul pe celalalt incat am zis ca va las singuri. Si ii mai spune batranul ca a sunat-o iubita lu Sandler si a intrebat de ea. Sandler aproape ca ii cade fata spunand : Si ?. Batranul ii spuse iubitei lui ca ii cu alta femeie plecat. Adam atunci vroia sa il bata pe batran pentru ca l-a bagat in belea si a mintit-o ca defapt batranul l-a pus pe Adam de prima data sa se dea la el si a si mintit-o pe prietena lui.
Deci tot faze dinastea nasoale sunt in film care il fac pe Adam sa se schimbe si sa devina o persoana mai hotarata.

Leave a Reply