Un ceas de mana pentru femeile din armata

Ceas de mana

Fara a exegera, orice femeie este un soldat in felul ei. De la trezitul dimineata pentru preapararea cafelei proaspete, la pregatirea micului dejun si a copilului pentru scoala, apoi machiajul si imbracatul pentru serviciu, timpul ei este cronometrat si doar antrenamentul zilnic o ajuta sa nu intarzie.

Ceasuridemina sa aiba care sa-i arate cum zboara timpul si cum trebuie sa-l foloseasca ea eficient. Femeia sotie, mama, angajata este in contratimp mereu. Ea se lupta cu orele, minutele si secundele si iese invingatoare. Punctualitatea este cea care-i da clasa si evident instrumentele care o ajuta sa foloseasca eficient timpul, ceasuri dama.

Va dati seama ca femeile angajate in armata cotidiana a rutinei si multimilor de activitati pe care trebuie sa le execute au nevoie de ceasuri elegante si sigure. Fiind angajate in asa de multe proiecte, ele au nevoie de mecanisme a caror marja de eroare in indicarea timpului sa fie infima sau nula.

Femeia soldat are nevoie de ceas cu quartz, carcasa inoxidabila si geam din cristal mineral sau safir. Exista insa si femei angajate in armata si care adora stilul Army.

Pentru acestea Ceasmania pune la dispozitie Ceasuri Guess. Ceasurile de mana produse de acest brand sunt purtate cu mandrie de celebritati din lumea intreaga pentru designul atipic si culorile indraznete. Guess a revolutionat piata ceasurilor de mana de pe mapamond.

Pentru adeptele stilului Military o bijuterie se afla in stocul magazinului  Ceas unisex Luminox XS.3057.WO Navy Seal Colormark 3050 Serie 44mm 200M, model disponibil in mai multe variante de combinatii de culori. Ceasul unisex avand mecanism quartz elvetian, rezistenta sporita la apa si Indicatori luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani ), Indecsi luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani ) costa 1706 lei.

Ceasul este disponibil pe alb, negru, negru-portocaliu, negru-albastru, negru-portocaliu si negru-aramiu.

Leave a Reply