Uită de celulită folosind tratamentul Velashape 3

scapa de celulita

Orice femeie își dorește să arate cât mai bine, iar eliminarea celulitei este un aspect extrem de important în acest demers. Desigur, celulita este un lucru absolut natural al corpului uman, dar în momentul în care prezenţa acesteia face să nu ne mai simţim bine în pielea noastră și ne scade încrederea de sine, atunci trebuie să luăm măsuri. Unul dintre cele mai apreciate tratamente împotriva celulitei este Velashape 3.

De ce să alegi tratamentul Velashape 3?

Primul argument în alegerea acestui tratament este dat de faptul că aparatul cu care se realizează tratamentul conţine 4 tehnologii menite să combată celulita, tehnologii precum infraroșu, radiofrecvenţă, role mecanice și vacuum pulsat. Unul dintre cele mai importante motive pentru alegerea tratamentului Velashape 3 îl reprezintă timpul mult redus alocat pentru tratarea celulitei, rezultatele obţinându-se într-un număr mult mai mic de ședinţe în comparaţie cu alte tratamente. Faptul că rezultatele sunt vizibile imediat după primele ședinţe este un alt atuu în favoarea acestui tratament.

Velashape 3 – mai mult decât eliminarea celulitei

Faptul că elimină celulita este cel mai mare atuu al acestui tratament, dar se știe că în urma eliminării celulitei, aspectul corporal nu este întotdeauna unul care să ne încânte. Ei bine, folosind tratamentul Velashape 3 vom elimina și aceste probleme deoarece acest tratament reduce laxitatea pielii, dând un aspect plăcut, reduce circumferinţa abdomenului și a coapselor, iar în final oferă un contur plăcut corpului prin faptul că ajută la tonifierea intensă.

Chiar se văd rezultatele tratamentului?

Pe baza a numeroase studii clinice, se poate confirma faptul că rezultatele tratamentului Velashape 3 chiar sunt reale și palpabile. Desigur, pe lângă tratamentul Velashape 3 este indicat să aveţi și un stil de viaţă sănătos pentru corpul vostru. Astfel, în timp ce beneficiaţi de acest tratament este recomandat să aveţi o dietă bogată în fibre și vitamine, să faceţi cât mai mult sport pentru a menţine un tonus bun și mai ales să încercaţi să păstraţi un indice de masă corporală în raport cu vârsta și înălţimea pe care o aveţi. Astfel, completând tratamentul Velashape 3 cu stilul de viaţă amintit anterior, rezultatele vor persista mult mai mult timp.

Cât de sigur este tratamentul Velashape 3?

O astfel de întrebare este absolut firească în contextul în care tot mai multe tratamente anti-celulită apar pe piaţă, iar multe dintre aceste sunt lipsite de orice certificare din punct de vedere medical și au uneori efecte adverse. În ceea ce privește Velashape 3, trebuie spus că acest tratament a primit aprobarea Food and Drug Administration (FDA), SUA. Mai mult decât atât, efecte secundare nu au fost semnalate de către pacienţii care au ales să folosească acest tratament.

Dacă celulita îţi creează probleme și consideri că ai nevoie de ajutor, apelează cu încredere la tratamentul Velashape 3.

Leave a Reply