Transport de marfă sigur şi eficient cu Orient

Transport Marfa Orient

Transportul de marfă reprezintă o activitate dinamică şi complexă, caracterizată prin siguranţă şi eficienţă. Aproape orice activitate economică implică segmentul de transport de marfă, începând de la mărfuri delicate şi terminând cu transporturile agabaritice, care au la bază o logistică aparte.

Diversitatea transportului de marfă este generată de regimul de organizarea acestuia, respectiv containerizat sau clasic, folosind camioanele cu prelată. De asemenea, un transport poate fi executat în sistem grupat, cu încarcătură parţială sau cu încarcătură completă. Succesul unui transport depinde de alegerea soluţiei, respectiv a unui camion potrivit cu natura mărfii care va fi transportată. În plus, experienţa transportatorului contribuie din plin la succesul unui transport prin alegerea celor mai avantajoase rute. Nu în ultimul rand, asigurarea securităţii mărfii pe parcursul transportului este un element de maximă importanţă pentru reuşita acestui tip de activitate.

Din 1991, firma SC ORIENT SRL din Rădăuţi, judeţul Suceava, prestează activităţi complexe privind transportul de marfă, la nivel international şi intern. Pe lângă aceasta, SC ORIENT SRL deţine expertiza necesară, precum şi capacitatea logistică de a organiza transporturi cu caracter agabaritic. Este important de precizat că firma SC ORIENT SRL deţine autorizaţiile necesare pentru organizarea transporturilor speciale periculoase. Firma poate desfăşura şi activităţi speciale de închirieri macarale, precum şi prestaţii de service auto, la care se adaugă activităţi de import şi distribuţie piese de schimb pentru autoturisme şi autocamioane.

Datorită expertizei cuprinzătoare de peste 25 de ani, precum şi a logisticii complexe pe care firma SC ORIENT SRL o deţine, aceasta a ajuns să se mândrească cu faptul că se află în topul operatorilor de transport marfă din zona de nord a Moldovei. Locul de frunte este conferit de numărul considerabil de mare al curselor efectuate periodic, cât şi de numărul de autocamioane pe care firma le deţine.

Să mai precizăm şi faptul că pe lângă capacitatea logistică a firmei, SC ORIENT SRL dispune de un sistem avansat care permite monitorizarea exactă şi completă a fiecarui transport, prin utilizarea unor sisteme avansate de tip GPS. În acest mod, proprietarul mărfurilor încredinţate transportului poate afla în orice moment locaţia mărfii şi, datorită acestei capacităţi, departamentul de expediţii, prin personal specializat, poate furniza informaţii complete privind data exactă a livrării mărfii la destinaţie.

Pentru deservirea şi exploatarea unei logistici atât de complexă, firma SC ORIENT SRL se sprijină pe un capital uman deosebit de valoros. Colectivul de profesionişti, cu experienţă îndelungată în transporturile internaţionale de mărfuri şi în transporturile agabaritice cuprinde, pe lângă şoferi profesionişti cu experienţa îndelungată, şi specialişti în mecanica auto, precum şi electricieni atestaţi. Activitatea acestora este susţinută corespunzător de personal auxiliar care desfăşoară activităţi de birou în cadrul sediului central, respectiv secretariat, contabilitate, operare pe calculator şi relaţii cu clienţii.

Strategia firmei SC ORIENT SRL se bazează nu numai pe expertiză, profesionalism şi o logistică complexă, ci şi pe o cunoaştere profundă a condiţiilor de piaţă în domeniul transportului de mărfuri şi alte servicii conexe. În acest context, firma are capacitatea de a oferi cotaţii de preţuri avantajoase, cu respectarea tuturor condiţiilor specifice unor prestaţii de calitate.

Leave a Reply