Tradițional, lemn sau casă pe structură metalică, care este soluția perfectă?

Case pe structura metalica de la Case Mexi

Casa este locul în care ne petrecem majoritatea timpului, de aceea cu toții ne dorim ca aceasta să fie confortabilă, pe placul nostru și realizată așa cum trebuie. Casa ne definește, de aceea este important ca aceasta să fie așa cum visăm să o avem, cu stilul arhitectural dorit. Este important ca locuința să fie construită de o echipă cu experiență în domeniu, dedicați meseriei și serioasă. Altfel, toate eforturile depuse vor fi în zadar, iar rezultatul nu va fi unul dorit.

Cei de la CaseMexi.ro ne pun la dispoziție o echipă de oameni devotați meseriei și cu experiență. Case Mexi este o divizie a Mexi Group, cu experiența de peste 18 ani în domeniul caselor construite pe structură metalică. Aceștia oferă tuturor celor interesați detalii și sfaturi cu privire la construirea caselor pe structură metalică. Aceștia oferă zeci de modele de construcții, realizând proiecția și executarea de case pe structură metalică.

Casele construite pe structură metalică sunt din ce în mai căutate pe piața construcțiilor, datorită gamei largi de avantaje ce le prezintă. Acestea necesită atât un timp mai diminuat de executare, decât în cazul construcțiilor pe structură de cărămidă sau lemn, cât și durabilitate și rezistență crescută, toate acestea la un preț foarte avantajos.

Cei de la CaseMexi.ro ne garantează un timp de construcție redus, datorită faptului că profilele sunt etichetate corespunzător iar asamblarea acestora se realizează mult mai ușor și rapid cu ajutorul șuruburilor speciale. Structura metalică necesită un timp de execuție redus considerabil față de structura clasică, acesta fiind un avantaj care trebuie luat în calcul.

O casă pe structură metalică este finalizată în 1-3 luni, în timp ce clădirile construite pe structură de lemn sau cărămidă pot avea un timp de execuție de până la 4 ori mai mare.

Suprafețele interioare utile în cazul caselor pe structură metalică sunt mai mari decât cele în cazul construcțiilor pe structură clasică. Tehnologiile de ultimă cu care sunt realizate casele construite pe structură metalică fac posibile crearea de unghiuri de 90 de grade și de pereți perfect drepți, evitând grinzile și colțurile inestetice. Astfel, este posibilă crearea de spații deschise mai mari, fără a afecta stilul arhitectural.

Casele pe structură metalică sunt potrivite pentru cei ce își doresc cele mai îndrăznețe stiluri arhitecturale și pentru cei ce își doresc durabilitate și timp diminuat de executare, toate la preț redus.

Casele Mexi sunt o alegere potrivită și datorită pereților de tip Mexi ce contribuie la păstrarea căldurii înlăuntrul locuinței, aici înregistrându-se pierderi mult mai neînsemnate de căldură decât în cazul caselor construite pe structură de cărămidă sau lemn.

Izolarea termică este mult superioară celei în cazul construcțiilor pe structură clasică, aceasta realizându-se cu vată minerală ce împiedică pierderile de căldură. Izolarea fonică este de asemenea foarte bună și mult superioară caselor construite pe structură tradițională.

Un alt avantaj care merită luat în seamă este că structura metalică poate fi montată în orice anotimp, în timp ce casele cu structură clasică necesită temperatură mai ridicată, pentru pregătirea materialelor și pentru a facilita uscarea mai rapidă a acestora. Deoarece structura metalică este prefabricată, aceasta nu necesită măsuri speciale pentru montarea în anotimpul rece.

Acest tip de structură este mai ușoara și decât lemnul, de aceea datorită greutății mici a structurii de metal, aceasta ajută la executarea unei fundații mai mici. Aceasta implică folosirea mai puținor materiale, ceea ce duce automat la costuri mult mai mici.

Datorită tehnologiilor folosite la construcția caselor pe structură metalică, materialele ce trebuie folosite sunt calculate exact. Aceasta ajută la evitarea risipirii materialelor și a dezordinii ce rămâne la locul de muncă în cazul locuinței construite pe structură de cărămidă sau lemn.

Casele Mexi sunt foarte rezistente, datorită oțelului care rezistă până la 150 de ani, în fața seismelor și a calamităților. Când construim o casă, trebuie luate în calcul și aceste aspecte iar casele Mexi prezintă o rezistență mult mai sporită decât în cazul caselor pe structură de lemn sau cărămidă.

Case Mexi garantează cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, casele pe structură metalică fiind din ce în ce mai căutate. Acestea prezintă durabilitate și rezistență pentru un timp îndelungat și prețuri pentru toate buzunarele!

Leave a Reply