Tinerii liceeni fata in fata cu modelele lor

Astăzi am primit un mesaj interesant despre un eveniment dedicat culturii mai bine zis o conferință numită BookLand Evolution, dedicată tinerilor liceeni din Tulcea și nu numai. Am fost plăcut surprins de această inițiativă și mă bucur că pot contribui la informarea liceenilor referitor la această conferință.

Astfel liceeni din Tulcea vor avea oportunitatea sa intalneasca unele dintre cele mai marcante personalitati ale Romaniei, sa le asculte povestile de viata si sa le adreseze intrebari in cadrul Conferintelor practice BookLand Evolution – un eveniment care se va desfasura incepand cu 3 noiembrie 2014, la Consiliul Judeteansala „Mihai Kogalniceanu” din Tulcea.

In fiecare seara, de luni pana vineri (3-7 noiembrie), in intervalul orar 14:00 – 16:30, vor urca pe scena profesionisti consacrati, tinerii participandGRATUIT: Luni – Mihai Marinache (Profesor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania), Stefan Raileanu (Medic Veterinar, Cercetator Stiintific),  Buta Velicu ([email protected] Tulcea Video Studio, Antena 3), Marti – Ileana Galatescu (Psiholog), Mihai Baciu (Fotograf), Petru Tincoca(Jurnalist), Miercuri – Nicolae Ariton (Scriitor, Editor), Camelia Mergeani (Medic stomatolog), Monica Mihai (Blogger, Trainer, Make-up Artist), Joi – Valentin Spiru (General [email protected] Spiru Electra), Sebahat Kaya ([email protected] BPW Bucharest), Cornel Georgescu ([email protected] Mall Coral Plazza), Vineri – Stefan Caraman – Scriitor, Corina Trofim (President Asociatia Drumuri Dobrogene), Lacramioara Manea (Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea).

La sfarsitul fiecarei seri, liceenii vor avea sansa sa se inscrie in cursa pentru un loc gratuit in Tabara Coolturala BookLand, castigatorul fiind desemnat prin tragere la sorti in ultima zi a conferintelor.

Așa că dacă ai puțin timp liber îți recomand să treci pe acolo, chiar dacă nu mai sunt licean sper să am timp liber să trec și eu pentru că pare un eveniment destul de interesant.

Citeşte şi  Casuta noua pentru blogul meu

Mulțumesc celor de la #BookLand Evolution pentru comunicatul trimis și sper să ne vedem la cât mai multe evenimente de acest fel.

P.S voi fi și eu acolo în calitate de gazdă/ambasador și speaker (blogger/voluntar) așa că nu poți rata acest eveniment 😀

5 comments on “Tinerii liceeni fata in fata cu modelele lor

 1. Daniela 31/10/2014 18:22

  Ce fain ca pe la voi prin oras se fac tot felul de chestii misto in care te poti implica si in care primesti putina experienta.

  • Matei Irinel 31/10/2014 19:13

   Păi tu de unde ești? 😀

   • Daniela 03/11/2014 18:53

    Lugoj. (undeva langa Timisoara) 😀

 2. Vlad 31/10/2014 21:58

  am vazut si eu pe facebook despre evenimentul asta si chiar as vrea sa vin intr-una dintre zile:-? :D..dar am o intrebare pentru tine: speaker adica si tu vei sta pe scena sau ce o fi si vei tine un discurs?:>
  p.s. o sa iti „fur” postarea dand share pe facebook :)):D

  • Matei Irinel 01/11/2014 07:24

   Mulțumesc Vlad, voi fi gazda evenimentului și voi zice și ceva despre mine desigur 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>