Suceava oferă cazare în condiţii de până la 5 stele

Orașul Suceava are foarte multe atracţii turistice de oferit. Fostă Capitală a Moldovei în vremea lui Ștefan cel Mare, principalul obiectiv turistic îl reprezintă Cetatea de Scaun a Sucevei, restaurată complet în ultimii ani astfel încât oferă o experienţă de vizitare unică, cu proiecţii 3D și materiale video extrem de interesante.

Suceava a fost declarată recent „Destinaţie Turistică de Excelenţă” datorită numeroaselor puncte de interes pentru turiști.

Muzeul Naţional al Bucovinei este unul dintre ele, aici regăsindu-se faimoasa Sală a Tronului și multe alte expoziţii atractive.

Muzeul Satului Bucovinean oferă turiștilor o plimbare printre casele tradiţionale bucovinene din lemn cu sute de ani vechime, pentru a reconsitui un fragment din viaţa la sat.

Hanul Domnesc este o altă atracţie demnă de bifat pentru turiștii pasionaţi de istorie și tradiţii.

obiective turistice suceava

Pentru cazare în Suceava sunt disponibile oferte variate la diverse hoteluri, hosteluri și pensiuni, însă la pensiunea Villa Alice**** din centrul Sucevei sunt singurele camere cu condiţii de 5 stele din zonă.

cazare in Suceava

Recent renovată atât la interior cât și la exterior pentru a oferi turiștilor condiţii excelente de cazare, Villa Alice este situată în chiar centrul orașului, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian și lângă Casa Memorială cu același nume.

Pensiunea oferă cazare în camere de 3*, 4* și 5* cu mic dejun și multiple alte facilităţi, precum baie cu jacuzzi și hidromasaj, computer cu internet în cameră, TV cu cablu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>