Stiluri populare de inele de logodna

inel de logodna

Primii care văd tendințele inelului de logodnă și ale inelului de nuntă în momentul în care apar isi dau cu parerea, accepta sau refuza modelele. Iată câteva lucruri pe care le-am observat despre inelele de logodna populare pe care le iubim acum și despre tendințele pe care ne așteptăm să le păstrăm puternic până în 2019.

Design ASIMETRIC

În timp ce miresele de azi doresc sa pastreze tradiția inelelor de logodnă, ele nu doresc întotdeauna ca  inelele să pară tradiționale. Multe femei aleg să facă o declarație, să-și exprime personalitatea sau estetica unică. Aceste cupluri caută de obicei modele personalizate sau inele tradiționale care implică elemente distinctive precum rodiul negru, siluete unice  și pietre prețioase colorate, mai puțin tradiționale , cum ar fi acvamarinele și morganita.

Piatra ovala

Diamante ovale sunt mai populare ca niciodată! Forma lor eleganta ofera o rotire distincta diamantului clasic rotund. În timp ce diamantele ovale arata izbitoar ca element central al unui inel de logodna solitaire, ne place, de asemenea, aspectul pietrei ovale  flancate la stanga si dreapte de cate trei pietre incolore care fac ca lumina reflectata sa arate ca o aura alba.

Inel in forma de V

Multe mirese sunt atrase de inelele de nunta distincte in forma de V. Acestea arata foarte bine singure,sau  alaturi de un alt inel in forma de V sau cu inelul de logodna.

Pietre batute una langa alta

Inelele sclipitoare pot fi mai puțin populare decât în anii trecuți, dar cuplurile doresc mici  accente minununate care pun in evidenta inelul. Gândiți-vă la  o montura in forma de coș cu etalari de diamante.

Stilul est-vest

Inelele de logodna  est-vest reprezintă modalitatea perfectă de a face o rotire distinctivă pe un inel de logodnă tradițional. Spre deosebire de o piatră centrală clasică așezată pe verticală, stilurile est-vest plasează piatra pe orizontală pe bandă. Acest stil poate fi facut cu orice formă alungită de diamant fantezie, fie oval din smarald, marquise sau para.

 

Leave a Reply