Stațiunea Slănic Moldova – punct de plecare în diverse drumeții montane

Parc Slanic Moldova

Pentru persoanele care iubesc natura și drumețiile, stațiunea Slănic Moldova din județul Bacău este mai mult decât perfectă. Stațiunea constituie punctul de plecare în diverse drumeții prin munții din zonă.

Se poate parcurge Aleea Izvoarelor, aici fiind amplasate celebrele izvoare cu ape sulfuroase, sodice, carbogazoase, bicarbonate, oligominerale, hipertonice și hipotonice cu proprietăți terapeutice pentru cei bolnavi de anumite boli. Traseul celor 300 de scări este un traseu care se poate parcurge în 2- 3 ore, fiind un traseu ușor din punct de vedere al dificultății.

Platoul de sub Vârful Cerbu este tot o drumeție scurtă și frumoasă ce permite admirarea frumuseților naturii.

Alte drumeții care mai pot fi săvârșite în zona acestei stațiuni sunt: Traseul Slănic Moldova- Valea Uzului, Traseul Șaua Nemirei, Traseul Slănic Moldova- Sălătruc,Traseul Pârtia de schi Nemira- Valea Dobru- Parcul Stațiunii Slănic Moldova, etc.

Cei care petrec mai mult timp în stațiune pot admira clădirile interbelice, mai ales cazinoul care impresionează prin mărimea și arhitectura sa. Parcul reprezintă o moștenire tot interbelică, este o adevărată oază de verdeață cu flori, brazi, fiind o adevărată plăcere să te plimbi pe aleile sale. Pârtia de schi Nemira este un alt obiectiv de mare interes pentru mulți turiști pasionați de sporturile de iarnă.

Alte activități care pot fi făcute în zonă sunt: observarea faunei și a florei, vizitarea și tratamentul cu ajutorul mofetei și a microclimatului de grotă, vizitarea salinei de la Tg. Ocna, vizitarea monumentelor comemorative și a mănăstirilor, etc.

Pentru a bifa toate aceste obiective și trasee sunt necesare mai multe zile. În ceea ce privește oferta de pensiuni Slănic Moldova pentru a te caza câteva nopți, aceasta este una variată și ai de unde alege.

Vila Moldavia Class impresionează prin eleganța și confortul său și pune la dispoziția oaspeților săi 6 apartamente spațioase, dotate corespunzător cu tot ceea ce este nevoie pentru un sejur de câteva zile.

Vila este o unitate de cazare de patru stele și se află la distanța de 700 m de centrul stațiunii și la 500 m de pârtia de schi Nemira.

Fiecare apartament este compus din living spațios cu canapea extensibilă, dormitor cu pat matrimonial și baie, bucătărie complet utilată de tip open space, baie de  serviciu și balcon.

Momente de relaxare pot să aibă loc la sauna sau în jacuzzi-ul vilei. În spatele pensiunii există o zonă de relaxare ce conține un foișor acoperit, un balansoar, un loc pentru grătar și un spațiu de joacă pentru copii.

Tarifele pentru cazare, condițiile, galeria de imagini și date de contact se găsesc pe pagina web a vilei, www.moldaviaclass.ro.

Apartament-Vila-Moldavia-Class

Leave a Reply