Sisteme de filtrare și purificare a apei de la Aqua Time

apa curata

Așa cum partea majoritară a planetei noastre este acoperită de apă (în proporție de aproximativ 70%), la fel și corpul nostru este alcătuit din peste 60% apă, mai mult sau mai puțin în funcție de vârstă. Cu toții cunoaștem indicațiile care ne recomandă să bem aproximativ 2 litri de apă pe zi, însă, cantitatea diferă mai mult sau mai puțin de la om la om, în funcție de activitățile pe care le desfășoară și în funcție de mediul în care trăiește.

Așadar, apa este la baza vieții noastre având poate cel mai important rol. Se știe că o deshidratare de aproximativ 20% este incompatibilă cu viața iar un procent mai mic ar produce daune, unele irevesibile, organismului nostru. De aceea este bine să optăm pentru dozatoare apă pe care le putem așeza în orice colț al casei noastre dorim, pentru a avea mereu apă la îndemănă. Pe acestea le găsim la compania Aqua Time, cu sediul în București. Aqua Time ne mai oferă și filtre apă pe care le putem atașa dozatoarelor și astfel apa va fi curățată suplimentar.

Se știe că nu toată apa este curată din punct de vedere microbiologic. De aceea, stă în puterea noastră să alegem ce fel de apă vom consuma. Pentru curățarea acesteia putem alege de pe Aquatime.ro purificatoare apă fie prin osmoză inversă, fie prin ultrafiltrare. Acestea sunt ușor de instalat și de întreținut și pot fi chiar ceea ce aveți nevoie pentru a îmbunătăți calitatea apei care provine de la robinet. Sau, mai la îndemână pot fi și filtre apă pentru casă pe care le putem atașa direct la robinet. Oricare ar fi varianta, aceste soluții pot fi mult mai economice deoarece scapi de cumpărarea baxurilor de apă săptămânale. Astfel, veți economisi și timp și bani.

Sunt multe zone unde ne confruntăm cu apă dură ce provoacă depuneri de calcar. Nu trebuie să ne complacem într-o asemenea situație deoarece putem opta pentru un dedurizator al cărui rol este de a asigura că apa care curge de la robinet este în parametrii admiși din punct de vedere al durității.

În ziua de azi, când oameni sunt mult mai atenți la alimentația pe care o consumă și la modul în care această influențează sănătatea și calitatea apei a intrat în sfera de interes a acestora. Pentru a avea apa pură, atât fizic cât și organic, apelați cu încredere la specialiștii de la Acquatime.ro deoarece sunt importatori direcți ai produselor pe care le comercializează și dețin toate certificatele necesare pentru comercializarea acestora. Produsele dispun de garanție și aveți opțiunea de a le înlocui sau de a le returna dacă acestea nu sunt pe placul dumneavoastră. Nu uitați: o apă pură îmbunătățește calitatea vieții noastre.

Leave a Reply