Secretele de design ale cazinourilor pe care nu le-ai remarcat niciodată!

5 7ari

Află care sunt secretele cazinourilor în materie de dispunere a elementelor de design și cum reușesc acestea să își atragă jucătorii.

Încă de când a fost deschis primul cazinou legal, designul și arhitectura acestuia au fost întotdeauna fascinante și interesante. Dar, aspectul cel mai fascinant al arhitecturii cazinoului este nivelul intens al psihologiei care sunt implicate în construcția și designul acestuia. În trecut, cazinourile erau întunecate, cu zone închise la culoare și pline de fum, caracterizate prin lumină artificială, strălucirile neoanelor și absența ferestrelor. Dar industria cazinourilor a trecut demult peste astfel de stabilimente, astfel încât astăzi, un asemenea local constituie un magnet pentru jucătorii de jocuri aparate 77777, care sunt din ce în ce mai predispuși să se lase convinși să joace cu ajutorul noilor elemente de design al cazinourilor online și terestre.

Jocuri de noroc populare și variate!

Accentul este pus pe varietatea jocurilor de noroc și mai ales pe cele care sunt foarte populare printre utilizatori. Succesul sloturilor a fost condus în mare parte de apariția touchscreen-urilor, care au permis designerilor să creeze o gamă diversificată de sloturi tematice, adesea urmând linii culturii pop. Astăzi, un cazinou nu mai are nevoie de 300 de mașini identice, pentru că poate avea patru sau opt secțiuni cu zeci de tipuri diferite de jocuri de cazinou. Ceea ce îi oferă consumatorului diversitate și un nivel mai ridicat de atractivitate pentru a-l determina să rămână în joc și pentru a juca diferite alte tipuri de jocuri de noroc online.

Designul încăperilor de pe terenul de joacă definește nivelul de atractivitate pentru jucători!

Modificarea terenului de joacă a transformat cazinoul dintr-un loc întunecat, confuz și care imprimă reținere jucătorilor într-un local uimitor, unde jucătorii se simțeau confortabil și entuziasmați, fiind înconjurați de opulență din toate direcțiile. Cazinoul a evoluat într-o experiență ultra benefică pentru jucători – un fel de loc unde nu te deranjează să-ți cheltuiești banii, chiar dacă știți că șansele nu sunt cu adevărat în favoarea ta. Designul terenului de joacă s-a dovedit incredibil de reușit în a încuraja jucătorii să joace, iar designerii au învățat câteva lecții psihologice puternice pe parcurs. Jucătorii care se simt fericiți în mediul care îi înconjoară sunt mai bucuroși atunci când câștigă, fiind dispuși să reinvestească imediat câștigurile și au mai multă înțelegere atunci când pierd – ceea ce îi convinge să parieze și mai mult.

Culori mai vibrante, jucători mai fericiți!

Cazinourile tind să utilizeze intensiv culorile roșu și albastru, evitând în același timp nuanțele blânde, culorile plictisitoare sau pământii, cum ar fi maro. O atenție deosebită este acordată faptului că culorile luminoase pot confunda și stimula jucătorii. Deși, în ultima vreme designerii încearcă să evite acest lucru, limitând paleta de culori și asigurându-se că designul covoarelor prezintă modele de dimensiuni mari într-o singură culoare și nu o explozie de nuanțe diferite.

Gruparea jocurilor de noroc influențează comportamentul jucătorilor!

Gruparea jocurilor într-o singură secțiune are avantaje pentru cazinou, așa cum se întâmplă în cazul jocurilor de masă, cum ar fi Blackjack-ul, oamenii de la masă sunt adesea agasanți și zgomotoși, mai ales atunci când cineva se apropie de câștig sau a câștigat, ceea ce generează energie și creează un mediu de tip petrecere. Amplasarea acestor jocuri în zona centrală  permite ca energia să se răspândească, ceea ce conduce la atragerea de noi jucători. De asemenea, experiența jocului în sine este contagioasă. Cu cât este mai mare numărul de persoane care joacă la o masă, cu atât este mai sigur faptul că mai mulți oameni vor dori să joace la masa respectivă.

Leave a Reply