Scara interioară din lemn este un reper important al casei tale

Scari de interior din lemnScările interioare din lemn nu sunt doar de ajutor pentru a te putea deplasa prin casă, ci reprezintă o parte semnificativă a designului interior. Scările reprezintă unul dintre factorii de care depinde atractivitatea unei case.

Scările sunt construite cu materiale de construcție care sunt puternice și durabile.

Mulți aleg să utilizeze lemn pentru scările lor, deoarece oferă o tracțiune excelentă și o senzație clasică pentru designul scărilor.

Lemnul este un material care a câștigat inima multor proprietari atunci când vine vorba de interioarele și mobilierul lor. La urma urmei, este un material foarte clasic cu o frumusețe atemporală. Chiar și atunci când vine vorba de scări, lemnul  joacă un rol esențial în majoritatea locuințelor.

Lemnul este cu siguranță mai sigur de utilizat. Într-adevăr, este mai bine să cobori pe scări de lemn decât pe scări de beton. Motivul din spatele acestui lucru este destul de evident, lemnul oferă o mai bună amortizare. Aceasta este într-adevăr o veste bună pentru casele cu copii mici care tind să cadă în mod regulat. Șansele lor de a dezvolta fracturi sunt diminuate atunci când se utilizează scări din lemn.

Scările din lemn sunt fabricate în fabrici cu mare precizie și apoi sunt expediate direct la locație, putând  fi instalate doar în câteva ore.

Un producător important de scări interioare din lemn este compania Dingotrans din județul Bacău. Firma mai produce și tâmplărie din lemn stratificat, glafuri de ferestre, uși de interior, uși de exterior, etc.

Scările din lemn produse de Dingotrans sunt disponibile într-o mare varietate de tipuri de lemn și pot avea  un finisaj personalizat conform cerințelor clientului. Tipurile de lemn utilizate pentru realizarea scărilor sunt lemn de esență tare cum ar fi fag, rășinos și stejar. Aceste tipuri de lemn creează finisaje de înaltă calitate și conferă robustețe scărilor.

Dingotrans produce scări care pot fi suspendate sau placate, pe structură de beton. Cele suspendate pot fi pe schelet metalic sau din lemn, iar în cazul lor se face un desen al golului respectiv, după care se realizează un proiect iar ulterior se stabilesc detaliile tehnice de execuție.

În cazul scărilor placate se execută un desen pentru partea de beton, după care se stabilesc detaliile referitoare la execuție a fiecărui element în parte.

Având în vedere că o scară interioară din lemn poate reprezenta  un reper important al casei tale, ar trebui să te preocupe design-ul ei. Consultă modelele de scări confecționate de Dingotrans de pe pagina web www.dingotrans.ro/scari-de-interior-din-lemn/ pentru a te inspira.

Leave a Reply