Scapă de umiditatea excesivă folosind un dezumidificator

Umiditatea îți dă mari bătăi de cap de ani de zile? Simți cum umiditatea îți afectează starea de sănătate ție și familiei tale? Sau ai remarcat faptul că mobila începe să se deterioreze ca urmare a umidității prea mari din încăperile din casa ta? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este unul afirmativ, atunci trebuie să știi că este momentul să scapi de toate aceste probleme cauzate de umiditatea excesivă din casa ta apelând la un dezumidificator de aer.

Principii de funcționare ale unui dezumidificator

Sistemul de funcționare al unui dezumidificator de aer este relativ simplu. Astfel, aerul umed din încăperea unde este amplasat dezumidificatorul este captat de către un ventilator care este integrat în aparat, iar acolo aerul umed este uscat folosind fenomenul de condens creat de către un agent frigorific care îngheață umiditatea și o reține în aparat, eliminând înapoi aerul uscat la temperaturi cu cca 1-2 grade mai mari. Ulterior, apa rezultată din aerul umed din cameră este colectată într-un vas aflat în dezumidificator, iar când acest vas se va fi umplut, acesta trebuie golit pentru o bună funcționare.

Argumente pentru care să alegi un dezumidificator de aer

Printre cele mai importante argumente care te pot convinge să alegi un dezumidicator de aer pentru a scăpa de umiditatea din locuința ta putem aminti:

  • rapiditatea de a elimina umiditatea din orice încăpere;
  • capacitatea mare de eliminare a umidității de până la câțiva zeci de litri pe zi;
  • dispariția problemelor cu insectele și țânțarii;
  • consumul de energie este foarte redus;
  • spațiul pe care îl ocupă este foarte mic în încăperea în care este montat;
  • asigură un mediu sănătos pentru creșterea copiilor, mai ales a copiilor foarte mici;
  • protejează mobilierul, hainele și cărțile de efectele negative ale umidității excesive.

Care este cel mai bun dezumidificator de aer?

Pe piață poți să găsești diferite aparate cu rol în reducerea umidității aerului din casă, iar unul dintre cele mai bine cotate sunt acele dezumidificatoare Turbionaire Smart. Aceste dezumidificatoare Turbionaire Smart se încadrează foarte bine în orice cameră, având un design minimalist și plăcut, sunt extrem de ușor de folosit și sunt elegante. Majoritatea celor care aleg unul dintre modelele de dezumidificatoare Turbionaire Smart optează pentru această marcă datorită faptului că sunt dispozitive foarte silențioase, de până la 43 de decibeli, pot fi controlate folosind un panou de control cu display LED și au diverse funcții, precum auto-restart, funcție de uscare sau funcție de timer. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de cel mai bun astfel de dispozitiv pentru eliminarea umidității din locuința ta, atunci alege un dezumidificator de aer de la Turbionaire Smart de pe site-ul Dezumidificator.ro.

Leave a Reply