Salon Bonton, masaj Tailandez și epilare definitivă profesionistă

Salon Bonton Bucuresti (1)

Salon Bonton, Beauty & Medical Center din București dăruiesc frumusețe și relaxare. Cei de la Salon Bonton au 13 ani de experiență cu specialiști în toate serviciile oferite.

Salon Bonton m-a impresionat personal cel mai mult cu serviciile de masaj tailandez oferite, dar și cu epilarea definitivă de care poți beneficia și tu la ei.

Masaj Tailandez doar în București

Să faci Yoga este relaxant pentru corp și suflet, același lucru este valabil cu masajul. Masajul Tailandez incorporează ambele aceste practici pentru a te relaxa și a te înviora. Masajul Tailandez este denumit și masaj Tailandez yoga și folosește o știință a corplui Ayurvedică veche de epste 2,500 de ani.

Un masaj tailandez implică poziții specifice yoga pentru a-ți întinde mușchii. Aceste poziții sunt asistate de un maseur experimentat, ceea ce înseamnă că oricine poate beneficia de un masaj tailandez în Salon Bonton.

Oamenii devin tot mai conștienți de beneficiile unui bun masaj tailandez, fiindcă îți relaxează tensiunea mușchilor, îmbunătățește circulația, te eliberează de stresul emoțional și mental, dar îți stimulează și sistemul imunitar.

Masajul este o parte esențiala din orice moment în care îți dorești să te relaxezi, să uiți de grijile cotidiene și să beneficiezi de înfrumusețare a corpului și a sufletului. Dacă ești în căutarea unui masaj tailandez corespunzător, asigură-te că ai încercat masajul taialandez din cadrul salonului Bonton.

Epilare definitivă București

Dacă ești în căutarea unui tratament de epilare definitivă, ce este eficient de la prima ședință, are efecte rapide și de durată, descoperă beneficiile epilării definitive profesionale din cadrul salonului Bonton.

Tu alegi cum dorești să beneficiezi de epilare definitivă, fie că este vorba de tehnologia IPL sau tehnologia Dioda Laser.

Epilarea definitivă este destinată atât femeilor, cât și bărbaților, întrucât ambele sexe au nevoie să scape de părul nedorit. Tratamentul eliminând părul de care nu avem nevoie cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație și a specialiștilor care lucrează în cadrul salonului Bonton Beauty Center.

Leave a Reply