Sa vorbim de repatriere Gemania inainte de a avea nevoie de ea!

Inmormantare

Informatiile corecte pe care le detinem ne ajuta in momentele de criza.

Dupa cum copiii invata la scoala lucruri care le sunt de mare folos in viata, la fel si oamenii ar trebui sa inmagazineze din vremuri bune detalii care le vor fi de folos in zilele nefericite.

Romanii au impanzit pamantul de la un capat la altul in cautare de munca. Vestea ca sunt harnici li s-a dus pana departe, de aceea sunt preferati de angajatorii straini.

In Franta, Italia sau Germania au salarii mai mari ca in Romania si multe facilitati pentru care romanii nostri dragi suporta instrainarea cel putin un timp. Alocatiile oferite pentru copiii strainilor care lucreaza acolo sunt astronomice si nu se vor putea compara niciodata cu cele din Romania. Nemtii merg atat de departe cu atragerea fortei de munca straine, incat ajuta si familiile muncitorilor sa stea in Germania in conditii decente, daca se doreste acest lucru si le ofera burse copiilor angajatilor straini care doresc sa isi continue studiile.

Constructorii nu sunt cazati in vreo baraca oarecare sau container, fiindca se fac controale si fiecare salariat trebuie sa beneficieze de un spatiu in care sa se simta perfect, de locuinte prevazute cu bucatarii si grupuri sanitare. Exista angajatori care le ofera si o masa calda, plus ca orele peste program sunt retribuite generos.

In acest moment, Germania este considerata Paradisul locurilor de munca din Europa si din intreaga lume, de aceea multi isi doresc sa prinda un loc de munca aici.

Toti romanii care au pe cineva drag si apropiat in strainatate ar trebui sa citeasca preventiv, cel putin o data un articol despre repatriere Germania!

Numai oamenii slabi se tem ca informandu-se din timp cobesc sau “atrag ghinionul” asupra lor si asupra celor dragi.

Am intalnit astfel de atitudini care nu ajuta cu nimic. Nu cobim, nu atragem ghinionul, dar trebuie sa stim ca:

-este o dovada de lipsa de omenie sa il abandonezi pe cel drag intr-o tara straina, cand are cea mai mare nevoie de tine. Nu iti vei ierta toata viata acesta greseala, de aceea fa tot ce este omeneste posibil sa soliciti o repatriere celor mai bune firme de profil, in caz de nenorocire!

-solicita consiliere, de indata ce a sunat telefonul si ai primit trista veste. Nu mai este timp de pierdut, orice amanare este in defavoarea ta. Confrunta-te cu adevarul cu fruntea sus! Cere detalii privind procedura de repatriere, pretul, timpul in care se desfasoara, sa stii sa pui lucrurile la punct in tara sau sa ii rogi sa se ocupe de tot.

-pretul repatrierilor de calitate premium incepe de la 990 de euro si inmagazineaza o multime de costuri. In el intra: pregatirea complete a decedatului, inclusiv imbalsamarea, hainele acestuia, sicriele, capacul, crucea inscriptionata, masina si combustibilul necesar aducerii in tara, plus intocmirea dosarului de repatriere.

De ce sicrie si nu sicriu? In cazul repatrierii sunt obligatorii doua sicrie: unul din zinc si altul din lemn masiv, fiind obligatorie si sigilarea capacului din motive de igiena si de securizare a corpului neinsufletit.

Leave a Reply