S-a votat: cel mai bun studio videochat din 2017

Premiii Charm Studios

Daca vorbim despre Oscaruri sau despre Globurile de Aur, cu siguranta toata lumea a auzit de ele. Dar daca spunem „Bucharest Summit” sau „AW Awards”, numai cei interesati de industria videochat stiu despre ce este vorba. In ultimii 5 ani, la nivel mondial, industria videochat a crescut considerabil. In Romania, se estimeaza ca sunt peste 100.000 de modele videochat in aproximativ 3.000 de studiouri. Si, ca in fiecare industrie care se respecta, cel mai bun studio videochat este premiat!

Charm Studios, cel mai profesionist studio videochat din Romania!

La inceputul lui 2017 Charm Studios a participat la Sitges, Barcelona, la gala Live Cam Awards si au castigat „Hall Of Fame”, cel mai important premiu pus in joc. Nu s-au oprit aici si, la sfarsitul lunii Mai au participat la Bucharest Summit unde au fost dublu-recompensati: o data pentru „Romanian Cam Studio of the Year” si o data pentru „Cam Studio of the Year”. Asadar, un lucru este cert: Charm Studios este la intaltime!

Nici a doua jumatate a anului nu s-au lasat mai prejos, asa ca si-au completat vitrina cu alte premii importante: „Best Emerging Cam Studio”, pentru unul dintre studiourile nou deschise si „Best Cam Star” sau „Most Attractive Girl” pentru modelele videochat care lucreaza la Charm Group.

Asadar, daca vrei sa faci parte din cea mai buna echipa, recunoscuta la nivel international, trebuie sa stii un lucru: Charm Studios angajeaza modele videochat cu si fara experienta!

„Nu trebuie neaparat sa fie 90-60-90, nici sa semene cu Angelina Jolie. Trebuie sa fie isteata, determinata, sa aiba un vis bine pus la punct”, ne spune Madalina, PR Charm Group. In plus, a adaugat aceasta, „cautam sa avem in echipa oameni ca noi: cu pofta de munca si cu o dorinta fantastica de a invata lucruri noi”.

Citeşte şi  Avantajele unui model Charm Studios

Poti programa un interviu la studio videochat Charm Studios accesand pagina lor sau sunand la unul dintre numerele de telefon afisate. Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>