RUFSTER recomandă acoperișurile din tablă tip țiglă metalică

Tigla metalica acoperisuri

Dintre numeroasele materiale utilizate pentru acoperișurile moderne rezidențiale, acoperișurile metalice au devenit o alternativă tot mai populară față de alte tipuri de materiale. Ele oferă o protecție excelentă casei și au nenumărate avantaje precum:

  • Acoperișurile metalice sunt ușoare și portabile.
  • Durabilitate: Acoperișurile metalice sunt foarte rezistente la grindină, la vânt și la alte elemente meteorologice. Sunt de asemenea rezistente la foc și pot avea o durată de viață chiar și de trei ori mai mare decât un alt tip de acoperiș.
  • Mentenanță redusă: majoritatea tipurilor de acoperișuri metalice necesită întreținere foarte redusă sau deloc.
  • Eficiență energetică: Acoperișurile metalice sunt considerate printre cele mai eficiente tipuri de acoperișuri. Ele reflectă o pondere mai mare a razelor solare.
  • Stil: Mai mult decât orice alt tip de acoperiș, cele metalice sunt disponibile într-o gamă largă de culori, stiluri și texturi. Acoperișurile metalice pot spori considerabil atracția unei case.

Marca Rufster a companiei SC Olint Com SRL din Rădăuți, județul Suceava, este recunoscută pentru materialele sale superioare care pot crea un acoperiș metalic ireproșabil.

Rufster este o marcă prietenoasă, adaptabilă, dedicată, practică, activă și modernă cu fiecare client în parte. Compania deține o experiență de peste 20 de ani în domeniu și este formată dintr-o echipă de profesioniști hotărâți să mențină și să crească nivelul de acoperire al pieței.

Principalele produse comercializate sub marca Rufster sunt: țiglă metalică, tablă cutată, elemente profilate, folie anticondens, sisteme de drenaj, casete de fațadă, profile gips-carton și ștacheți metalici.

Țigla metalică reprezintă cel mai modern fel de învelitoare cu greutate redusă, aspect estetic plăcut. Compania produce 4 tipuri de țiglă metalică din care se poate alege în funcție de preferințele fiecăruia.

Tabla cutată este o altă soluție pentru un acoperiș de excepție, cea comercializată de Rufster fiind de 4 tipuri, destinate montajului în pantă sau placărilor verticale.

Produsele Rufster sunt realizate din oțel zincat la cald și acoperit pe ambele fețe de un sistem multistrat care are rolul de a proteja materialul de coroziune.

Produsele sunt însoțite întotdeauna de Certificat de Garanție care este completat pentru fiecare achiziție în parte. Produsele pot avea 10, 15 sau 30 de ani de garanție.

Accesând site-ul web www.rufster.ro poți răsfoi catalogul de produse Rufster, poți calcula necesarul de materiale cu ajutorul calculatorului care îți stă la dispoziție, poți vedea cum arată culorile dorite pe acoperiș cu ajutorul simulatorului și de asemenea tot aici poți afla mult mai multe detalii cu privire la marca Rufster.

Leave a Reply