Reparatii termopane Cluj cu BP Grup Termopane

geamuri curate

Geamurile termopane reprezinta solutia viabila pentru orice locuinta cand vine vorba de eficienta energetica, izolare termica si izolare fonica. Insa, ca si orice altceva, necesita atentie si revizii periodice. Multi dintre noi nu constientizam faptul ca usile si ferestrele din termopan sunt expuse unor factori multipli care le pot cauza deteriorari in timp. Dar toate acestea pot fi prevenite si remediate prin intermediul serviciilor de reparatii termopane in Cluj.

Una dintre cele mai longevive companii pe piata de termopane din Cluj este firma BP Grup Termopane. Avand peste 15 ani de experienta in tot ceea ce tine de usile si ferestrele realizate din termopan, fie instalare, reparare sau revizii termopane, echipa BP Grup Termopane are grija ca toate instalatiile de termopan au o viata lunga si isi pastreaza eficenta in timp.

Poate va intrebati de ce ar trebui efectuate revizii periodice asupra termopanelor? Este simplu. Factorii meteorologici externi ca si temperatura, vantul, ploaia sau mecanici cum ar fi inchiderea si deschiderea sau rabatarea zilnica a usilor sau ferestrelor termopan se numara printre motivele pentru care apare uzura. Dar, pentru ca termopanele sa aiba o viata lunga si utilitate maxima, o revizie periodica, fie ea la un an sau la doi ani, este necesara.

In Cluj, revizii termopane de inalta calitate se pot efectua cu ajutorul BP Grup Termopane. Echipa va ofera asistenta si se asigura ca usile si ferestrele din termopan fac fata cu brio oricaror incercari.

Serviciile de revizie presupun  urmatoarele actiuni:

  • verificarea ramelor si a glafurilor, starea gaurilor de evacuare a apei, pozitia ramei in raport cu tocul
  • verificarea balamalelor, a placutelor de inchidere
  • verificarea garniturilor si elasticitatii acestora
  • ungerea cauciucurilor
  • curatarea ramelor
  • testarea elementelor de feronerie si ungerea fiecarei componente cu ulei special pentru a evita blocarea acestora in timp
  • identificarea si remedierea celor mai mici defectiuni intr-un timp cat mai scurt deoarece defectarea unei component poate duce la defectarea altor piese care compun geamul termopan

Iar BP Grup Termopane va sta la dispozitie pentru efectuarea lor.

Geamurile termopane va asigura o locuinta calduroasa, linistita, luminoasa, o locuinta comfortabila in care sa te intorci cu drag zi de zi. Durata lor de viata se incadreaza in intervalul 10 – 25 de ani. Pentru a va asigura de longevitatea usilor si a ferestrelor din termopan ale propriei locuinti, aveti grija de ele, efectuati revizii periodice si bucurati-va de comfortul oferit.

Leave a Reply