Relațiile din ziua de astăzi,facebook și prostia unora.

relatiile-din-ziua-de-azi

Relațiile din ziua de astăzi,facebook și prostia unora.

Acest articol conține un limbaj semi-vulgar !

De când tot am zis să scriu un articol de acest gen,însă mereu m-am abținut de la acest gen de articole pentru că știu că unii mă vor contrazice,dar până la urmă e modul meu de gândire,iar dacă cineva vrea să critice acest stil să o facă în mod rațional și cu argumentele de rigoare.

Văd din ce în ce mai multă lume  combinându-se pe facebook.Mi-au fost date să văd exemple când un băiat a avut o relație cu vreo 3 fete în numai o lună.Întrebarea mea…ce dragoste poate fi asta?Mai nou dragostea se măsoară în like-urile care le primești la statusul „In a relationship” ?Uneori prostia fetelor..cu părere de rău zic asta..că se lasă duse de val și cucerite de toți aurolacii și boschetarii,toți profitorii care le vor pentru un singur scop și toată lumea știe la ce mă refer.

Nu am avut o relație adevărată…pur și simplu nu am avut,probabil nu a sosit acel moment însă din sutele de cazuri pe care le știu pot spune cu certitudine că dragostea nu mai e ce era odată.Cucereai o fată foarte greu și trebuia să lupți pentru ea.Îi aduceai flori,bomboane și o răsfățai asta dacă chiar o iubeai cu adevărat..În ziua de azi nesimțirea a avansat și fetele au cam început să ceară singure lucruri din ce în ce mai mari și fără simț…Vorbesc la modul general acum,nu toate fetele sunt așa,am întâlnit și fete cărora le place să le spui seara o poveste..chiar inventată de tine,o poezie sau să le spui peripețiile tale,fete care nu au nevoie decât de tine și nu de mașini,iphone-uri și toate prostiile.

Oare mai există dragoste adevărată mă întreb?În principiu dragostea în ziua de azi se învârte în jurul facebook,iar facebook a devenit o platformă care strică până și relațiile adevărate.De la simplul fapt că dai like altei fete până la faptul că nu vrei să pui „In a relationship” cu fata/băiatul cu care ești într-o relație.Acte de gelozie și cuvinte urâte.

Apropo de cuvinte urâte..mi-a povestit o bună prietenă cum că dacă unui băiat nu îi oferi la un momentdat ce vrea el,te face curvă și în toate felurile.De ce?Pentru simplul fapt că nu s-a futut cu tine?Hai că deja lucrurile iau o întorsătură aiurea rău.Dacă tu ești bou și știi să apreciezi o fată numai pentru formele pe care le are și faptul că ar fi dispusă să se fută cu tine ești un BOU un IMORAL și și … nu mai am cuvinte pur și simplu.De drept fetele care sunt frumoase,sunt sătule de boschetari care doresc doar să le fută și apoi să le lase.Prin orice mijloace,mai nou mi-a fost dat să aud că până și prin oferirea unei sume de bani,băieții încearcă să își satisfacă cocoșul,marele cocoș.

Să nu uităm faptul că majoritatea fetelor sunt minore și pot fi corupte unele ușor,altele mai greu,însă cele mai deștepte fete și care gândesc mereu rațional vor refuza zic eu orice prostie de acest gen.De drept da,dacă chiar vă iubiți și știți că e momentul,go ahead,faceți ce vreți aici nu mai intervine nimic,e strict viața voastră și problema voastră.Dar repet atenție mare ..

Relațiile din ziua de astăzi au ajuns la acel stadiu în care plăcerea e cea mai importantă iar dragostea  a ajuns pe un loc final în topul celor mai dorite lucruri într-o relație.

Eu personal apreciez o fată pentru calitățile pe care le are,stilul ei de a percepe lucrurile și de a gândi rațional și .. acea magie care nu știe nimeni ce reprezintă…Când am spus că sexul într-o relație contează 20-30% toți au început să râdă 🙂 . Dar în societatea secolului XXI sexul contează mai mult de 60,70% pentru unii și asta e grav ..

În final vreau să menționez că prin acest articol nu judec pe nimeni,fiecare are viața lui și poate face ce vrea cu ea,aici este strict părerea mea în conformitate cu dreptul la liberă exprimare,iar dacă dorește cineva să mă contrazică e liber ca pasărea cerului să o facă într-un comentariu mai jos cu argumente pertinente. 🙂

 

Leave a Reply