Recenzie NeroIT

Salutare prieteni, probabil atunci gând vă gândiți să alegeți un pachet de găzduire căutați un raport calitate/preț convenabil pentru voi nu? Astăzi voi face o recenzie site-ului NeroIT, un provider ceva mai nou pe piața românească dar care nu a „scăpat” de o recenzie din partea noastră după ce i-am testat serviciile de ceva vreme. Bucuroși din fire că i-am contactat mi-au răspuns la întrebări și mi-au lăsat și o mică surpriză pentru voi dar despre asta discutăm puțin mai încolo.

 • Cine sunt?

 

NeroIT operează sub numele de NERO IT S.R.L cu următoarele date de identificare CIF: RO 29542999; J34/14/2012; Capital Social: 200 RON; str. Dunarii, Bl. I19, ap. 1, Alexandria, Teleorman, Romania. NeroIT este o companie de hosting ce oferă soluții ingenioase pentru oameni ingenioși, astfel încearcă să mulțumească clienți printr-o serie de calități despre care vom discuta mai jos.

 • Ce dețin?

 

În acest moment serverele deținute de SC NERO IT S.R.L deține servere colocate în propriul datacenter acest aspect oferind flexibilitate, control mai bun al echipamentelor și mai rapid și  cel mai important securitatea datelor dumneavoastră accesul fiind permis doar persoanelor autorizate diminuând riscul de acces neautorizat. Pe parte hardware regăsim Dell PowerEdge cu 2 sau 4 procesoare Intel Xeon Quad/Octa core, minim 16GB RAM și RAID 10 SSD pentru găzduire web respectiv RAID 10 HDD cu SSD cache pentru VPS.

 • Ce oferă?

 

NeroIT oferă servicii de găzduire web, servere vps managed respectiv fără management, pachete reseller , certificate SSL și nu în ultimul rând posibilitatea de a înregistra domenii.

Pentru cei ce se întrebă de ce să aleagă NeroIT vă dau câteva argumente și anume :

 1. Trafic nelimitat pentru găzduirea web – Știu cât de greu este să ai traficul limitat și datorită unui spike de vizite să fii nevoit să faci upgrade pentru a rezista timp de o lună, cei de la NeroIT oferă trafic nelimitat pentru toate pachetele de găzduire web.
 2. Firewall pentru aplicațiile web – Deoarece popularitatea aplicațiilor web precum WordPress, Magento, Joomla și altele a crescut țn ultima perioadă aceste aplicații au intrat și in vizorul persoanelor răfăcătoare. De aceea NeroIT a decis ca pe lângă tradiționalul firewall să implementeze și un firewall la nivel de aplicație WAF (Web Application Firewall). Acest tip de firewall protejează aplicațiile web de atacuri precum cross-site scripting sau SQL Injection, atacuri la care un firewall tradițional nu le poate opri.
 3. Backup zilnic al serviciilor – Datele dumneavoastră sunt în siguranță datorită backup-ului zilnic oferit de NeroIT în locațiile sale externe.
 4. Software avansat – Din câte am observat pachetele de găzduire rulează CloudLinux ca sistem de operare, fapt ce oferă o securitate sporită și izolare completă voi beneficiind de toate resursele oferite. În cPanel se regăsește și un selector al versiunii de php dorite și softaculos pentru instalarea CMS-urilor.
 5. Garanția returnării banilor – Băieții se țin de cuvânt când zic asta, am cerut returnarea banilor pentru un VPS și mi s-au returnat fără nici o discuție. Ba mai mult au fost drăguți să mă avertizeze că aveam billing agrement și trebuie dezactivat ca platforma să nu retragă singură bani.

 

 • Suport

 

Suportul este excepțional domnul Silviu având grijă ca totul să ruleze conform standardelor proprii și anume cel mai important, uptime 99,99% . Nu am regăsit downtime dealungul colaborării noastre și am fost mulțumit, mi s-a răspuns chiar și de pe mobil plasândumi-se IP dedicat în foarte scurt timp. Nu am avut probleme și recomand folosirea neroIT pentru servicii de calitate la prețuri mici.

 

 • Modalități de plată

 

Puteți plăti serviciile comandate prin card bancar, paypal sau transfer bancar de menționat fiind că prețurile nu includ TVA acesta adăugându-se la factură.

 

 • Păreri de final

 

NeroIT deși un proaspăt jucător pe piața de hosting, avansează încet dar sigur cu servicii și suport de calitate, prețuri mici față de concurență și în curând din câte am înțeles cu un nou concept în materie de găzduire în România, dar mai multe detalii vom afla într-o dată ulterioară.

După cum v-am spus am și un cadou pentru voi și anume 10% reducere recurentă la orice pachet de găzduire/vps server : S6RUJSPNK1

Pentru mai multe detalii și comenzi puteți accesa site-ul NeroIT . Voi ați folosi serviciile lor?

 

 


Leave a Reply