Radio21 : Test la Română,Vlad Craioveanu mă ajută la test…

Pot spune că am fost un elev mediu în toți anii de liceu, nu deoarece nu sunt capabil ci pentru că lenea era mare și timpul petrecut pe blog și pe facebook era mai mare decât timpul pe care l-aș fi petrecut învățând. Îmi aduc aminte când, la un test la română Vlad Craioveanu și echipa Radio21 m-au ajutat să rezolv un test pe care îl aveam în acea zi. Ulterior am găsit pe site-ul lor și un articol despre acest lucru și îl public și aici:

Vlad Craioveanu a ajutat astazi un ascultator la un comentariu pentru “Eu nu strivesc corola de minuni a lumii”.
Matinalul a compus o poezie modernista de exceptie spre a servi drept exemplu:

Play

“Irinel, te vom ajuta sa obtii o nota de trecere. E vorba de o meditatie – o ars poetica in care poetul isi expune programul estetic.”, a spus Manuel Dinculescu.

Din pespectiva mea de simplu cititror – poezia e scrisa de un las care a lasat pe altcineva sa distrigura corela. E vorba d eo reclama mascata la o masina Corola care e vazuta ca o minune a lumii” – a glumit Vlad Craioveanu.

Marean eVanghelie i-a sarit in ajutor cu un comentariu sensibil despre tipurile de cunoastere si atitudinile contemplative fata de intruparile Eului:

Play
Deci.. le mulțumesc iar băieților de la Radio21 , mereu au fost alături de mine și vor rămâne radioul meu preferat, numărul unu. De câte ori nu vorbeam la telefon cu Bogdan și Shurubel sau dădeam dedicații la Request 629 , și în acest moment îi ascult cu mare drag.

Leave a Reply