Pustiul asta fura din genti, fereste-te de el!

hot-de-doi-bani

Am găsit pe blogul Blondinei un articol care m-a impresionat cu un jeg de om la o vârstă tânără care fură din portofele sume de bani…și citez:

Ieri, pe la 15:30, in centrul Ploiestiului, pustiul asta a avut grija sa ma lase fara 120 lei. Direct din portofel, din geanta. Nici nu conteaza unde era geanta, dar va garantez ca era intr-un loc unde nu ar fi trebuit sa aiba acces, teoretic. Deci nu in masina, nu pe scaun la terasa, nu la piscina. Se recomanda cu un nume fals – Adrian Parvu – si poate fi contactat la un numar de telefon nealocat: 0737.125.545. In realitate, il cheama Alex Onoiu, are 24 de ani, sta in Valenii de Munte si fura din Ploiesti. Politistii spun ca el cu asta se ocupa si inca nu e la inchisoare, desi are mai multe dosare penale pentru furt. Doar intamplarea (sau karma, poate) a facut sa aflu toate detaliile reale despre el.

Pai bine, bai, saracie ordinara ce esti! La anii tai, in loc sa dai cu sapa pe camp sau sa fii manipulant la vreun magazin de bricolaj, furi de pe unde apuci? Nu ti-e rusine, la 24 de ani, tanar si in putere, sa furi de la altii care muncesc? Te tot gandesti ca lumea nu-ti face plangere, ca nu te prinde nimeni in flagrant si ca nu intri la puscarie? Te bazezi pe faptul ca Politia nu-ti face nimic daca nu au probe concrete impotriva ta? Hai sa vedem daca reusesc sa te fac vedeta in oras, totusi. 

Sursa foto: contul lui de Facebook. Da, atat de prost e…

Dumnezeule ce a ajuns țara asta…

3 comments on “Pustiul asta fura din genti, fereste-te de el!

  1. Blogging20 19/07/2014 19:46

    Asta este generatia de azi, in loc sa munceasca aleg cai mai usoare de a procura un ban.

  2. Unu' pe net 21/07/2014 10:34

    E bine ca anuntul asta fie distribuit prin Ploiesti si cand l-o vedea unul ca tipul asta e pe langa el, sa il ia putin la intrebari, poate se simte si el amenintat si si-o ia daca politia tot nu face nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>