Probleme cu PC-ul? Apelează la un service IT

reparatii PC

Chiar dacă ai decis că de această dată nu poți să-ți repari problema pe care o are computerul tău de unul singur, tot va trebui să-ți dai seama exact care este problema și cum să comunici această problemă expertului la care decizi să apelezi.

Înainte să cauți un service IT București la care să îți duci PC-ul, va trebui să înțelegi care este problema. Afirmația standard „computerul meu nu funcționează” nu este suficientă. Știu că nu ești un expert, așa că nu trebuie să știi diferența dintre SATA și PATA petru a descrie eficient anumite probleme ale PC-ului.

Urmărește aceste sfaturi simple pentru a asigura persoana pe care o plătești pentru a-ți repara computerul, îți înțelege foarte bine problema.

Fii pregătit

Înainte să postezi pe un forum sau pe un grup de Facebook, trebuie să te asiguri că ești pregătit să explici problema computerului.

Dacă ești pregătit, îți vei descrie problema service-ului mai clar, fiind mai bine informați de problemă, ceea ce înseamnă cu siguranță că vei pierde mai puțin timp și bani reparându-ți computerului.

Informațiile exacte cu care trebui să fii pregăti vor varia depinzând de problema ta, dar tot mai sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare:

  • Dacă ai un mesaj de eroare: Care este mesajul de eroare exact de pe ecranul tău?
  • Dacă nu ai un mesaj de eroare: Ce se întâmplă mai exact cu computerul tău? „Pur și simplu nu funcționează” nu este o informație utilă.
  • Când a început să se întâmple problema?
  • S-a mai întâmplat ceva în același timp când a început problema?
  • Ce ai făcut deja pentru a rezolva problema?
  • Problema s-a schimbat de când a apărut prima dată?

 

Înainte de a merge într-un service IT, răspunde la toate aceste intrebări într-o agendă.

Fii specific

Să fii specific și clar este extrem de important. S-ar putea să fii foarte conștient de problema pe care computerul tău o are, dar service-ul în care-l duci să nu fie atât de sigur. Trebuie să spui întreaga poveste cu cât mai multe detalii posibil.

Citeşte şi  RoLatex prezintă avantajele covoarelor de cauciuc

Spre exemplu, spunând „Computerul meu s-a oprit” nu spune nimic. Există milioane de motive pentru care un computer s-ar putea să nu funcționeze și modalitățile de a repara o astfel de problemă sunt nenumărate. Intră în detalii, în procesele care au produs problema.

De asemenea important cu majoritatea problemelor, chiar și când încerci să explici online sau la telefon, este să lași expertul să știe ce model de computer și ce sistem de operare folosești.

Dacă computerul tău nu pornește, spre exemplu, ai putea descrie problema așa:

„Am apăsat butonul de start al computerului (Dell Xplore 552) și butonul verde se aprinde ca deobicei. Apare un text pe ecran pe care nu am timp să-l citesc și apoi totul se oprește. Încerc din nou să-l aprind și același lucru se întâmplă. Rulez Windows 8.1.”

IT Stop – Service IT & PC Gaming din București

Dacă ești din București sau din apropierea Bucureștiului, apelează la IT Stop pentru reparația computerului tău în cel mai scurt timp.

Poți găsi IT Stop pe Șoseaua Olteniței, 68 în Popești-Leordeni.

În cazul în care nu reușești să ajungi la service, poți apela la această firmă pentru a-ți ridica computerul de la domiciliu și a-l repara în maxim 48 de ore. Numărul de telefon la care poți găsi IT Stop este 0731 188 712.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>