Plasează mize câștigătoare la pariuri sportive

Ponturi Pariuri Sportive

De câte ori nu ai plasat tot felul de pariuri pe evenimente sportive la care nu plănuiai să faci acest lucru? Sau de câte ori nu ți-au atras atenția tot felul de combinații și oferte ale unor case de pariuri, chiar dacă nu aveai de gând să mizezi alte sume și alte meciuri decât cele pe care ți le-ai pregătit și analizat din timp? Ei bine, astfel de abordări îți pot garanta eșecul în ceea ce înseamnă pariurile sportive. Este important să înveți cum să alegi acele mize și acele combinații care să îți asigure succesul în pariuri sportive, aducându-ți în timp câștiguri consistente și profit din activitatea de parior pe evenimente sportive. Prin urmare, haide să vedem care sunt aspectele de care trebuie să ții cont pentru a alege mizele câștigătoare.

Constanța pe aceleași echipe

O variantă pentru a avea bilete câștigătoare este aceea de a deveni familiar cu una sau mai multe echipe pe care să pariezi constant săptămână de săptămână. Doar că aici va trebui să cauți printre cele mai bune cote, pentru că de foarte multe ori s-ar putea să ai șansa de a avea cote foarte mici pe echipele pe care ai ales să mizezi constant la pariurile tale. Elementul cheie în succesul la pariuri sportive constă în a te concentra pe valoarea cotelor, această valoare trebuind să fie suficient de consistentă.

Nu uita de disciplină!

A juca la pariuri sportive poate fi comparat cu o cursă de maraton, unde ai nevoie de anduranță și răbdare. Pariurile sportive nu sunt nicidecum asemenea unor curse de sprint. Cele mai mari sume sunt irosite la pariuri sportive ca urmare a lipsei disciplinei și controlului de sine. Disciplina înseamnă a știi când să pariezi și când să te oprești. Pariurile sportive nu îți pot oferi mereu bilete câștigătoare și cu siguranță că vei mai pierde mize plasate neinspirat. Totuși, trebuie să analizezi întreaga imagine și să vezi dacă biletele pe care ai pierdut te-au dus pe minus sau per total în ultimele săptămâni ești pe profit. Dacă ai pierdut doar o mică parte din profit, situația este sub control. În schimb, dacă mergi în pierdere constant, atunci trebuie să știi să te oprești și să schimbi strategia. Disciplina înseamnă să ai curajul de a schimba ceva când funcționează prost și să cauți acele strategii care te pot face să câștigi din pariurile plasate.

Stabilește întotdeauna un plan

Un plan este esențial pentru a plasa mize câștigătoare la pariurile sportive. Ce buget ai alocat pentru o perioadă de timp este primul aspect al planului pe care trebuie să îl ai în vedere. Indiferent de cât de mic sau de mare este bugetul pe care ți-l permiți, nicidodată să nu depășești bugetul respectiv. Următoarea etapă în stabilirea planului este de a împărți bugetul respectiv pe câteva bilete sau evenimente sportive. Chiar dacă câștigurile pe un astfel de plan vor fi mai mici, faptul de a câștiga constant te va motiva să continui și să mergi mai departe spre succes. În schimb, mizele mari pe care le poți pierde te pot duce în zona de pierderi constante și astfel să ai impresia că nu vei regăsi niciodată drumul spre acele mize câștigătoare. Rezumând, un plan bine stabilit și cu câștiguri mai mici dar constante pot fi direcția ideală pentru câștiguri din pariuri sportive.

Stai fixat pe ceea ce cunoști

Ofertele de pariuri sportive sunt foarte diversificate și numeroase sporturi sunt disponibile în oferta caselor de pariuri. Doar că indicat este să rămâi la acele sporturi care îți sunt cunoscute. Astfel ai mai mari șanse de a plasa pariuri câștigătoare și de a fi un parior de succes. A te îndrepta spre sporturi necunoscute ție înseamnă riscuri foarte mari de a intra în zona biletelor care se pierd rând pe rând. Și nici un parior nu își dorește asta.

Apelează la ponturi pariuri sportive

Chiar dacă ai ceva experiență în pariuri sportive, trebuie să ai curajul de a folosi ponturile oferite de specialiști în acești domeniu. Poți găsi ponturi foarte utile pentru pariuri sportive pe 10pariuri.ro. Acest site vine cu ponturi zilnice pe diverse evenimente sportive, dar și combinații de pariuri sub forma unor bilete gata de a fi pariate. Dacă vrei să ai și mai multe pariuri câștigătoare, nu mai sta pe gânduri și alege ponturile oferite

Leave a Reply