Plasa împletită, varianta ideală pentru garduri

Gard din plasa impletita

Dacă te afli în industria fermei, fabricaţiei sau ai o zonă ce necesită o securitate absolută, îţi vei dori să instalezi gard din plasă împletită. Acest tip de gard este cel mai puternic şi mai impenetrabil de pe piaţ şi vine în diverse dimensiuni şi grosimi după necesităţi.

Poate fi folosit la orice, de la îngrădirea animalelor până la unealtă împotriva holţilor ce ar dori să accesezi marfa sau echipamentul tău de muncă. Acest tip de gard nu poate fi tăiat în mod obişnuit, fiind foarte gros necesită aparat de sudură şi multă muncă pentru a fi penetrat.

Armura este un producător din Suceava de plasă sudată, plasă împletită, dar şi panou bordurat oferindu-ţi cele mai bune materiale pentru construcţia unui gard durabil, rezistent şi stabil.

Stabilitate puternică

Gardul din plasă impletită este unul dintre cele mai stabile structuri de gard de pe piaţă, fiind construit din oţe, şi stâlpii actuali care îi menţin fiind montaţi în pământ la fel de adânc ca baza din ciment.

Aceste tipuri de garduri, depinzând de grosimea plaselor sale, poate chiar luând impact de la vehicule fără să afişeze prea multe stricăciuni. În general, acestea se deplasează peste peisajul în care sunt instalate și sunt utilizate frecvent în grădini zoologice pentru elefanți și în condiții de izolare a animalelor sălbatice mai mari.

Construcţii complexe

Lucrul principal pe care oamenii îl observă la prima vedere în ceea ce priveşte gardurile din plasă împletită este construcţia sa complexă. Înfăşurarea benzilor şi a barelor de-a lungul panourilor face să pară un zid de fortăreaţă.

Şantierele mari de construcţii imobiliare utilizează acest tip de material, fiind foarte rezistente şi necesită puţină întreţinere. Panourile sunt fixate împreună pe o sudură care nu se va sparge în timp dacă sunt construite corespunzător. Acest tip de gard este o investiţie costisitoare şi nu este doar pentru o folosire rezidenţială.

Menţinerea impactului la forţe extreme

Deoarece acest tip de gard necesită personal profesionist şi bine antrenat, gardul din sârmă împletită poate să facă faţă la impacturi frontale fără să arate semne de deteriorare.

Acest tip de gard poate rezista impacturilor din partea animalelor mari, vehiculelor şi orice alt impact fără să arate semne de deteriorare. Tipul acesta de îngrădire poate să fie foarte costisitoare, dar te ţine o viaţă cu o întreţinere şi reparaţii minime.

Materiale rezistente la vreme

Cel mai tare lucru, în afară de faptul că este foarte rezistent şi este capabil să facă faţă la impacturi puternice, este că gardul din plasă împletită este realizat din oţel inoxidabil. Din cauza acestui lucru, este rezistent la vreme şi necesită o întreţinere minimă de îndată ce este instalat.

 

Leave a Reply