Piese auto Ford de calitate pentru masina ta

service specializat ford

Te-ai saturat de neseriozitatea service-urilor “de calitate” sau de bombele de cartier care probabil ca mai mult strica decat sa repare?

Ei bine daca esti un fericit posesor de Ford, Altgrad este tovarasul de incredere la care poti apela ori de cate ori vei avea nevoie de reparatii bine facute si de calitate dar mai ales durabile. Acest service autorizat R.A.R. este dedicat autoturismelor Ford, fapt ce constituie un avantaj foarte mare, datorita experientei adunate strict pe aceasta gama de autoturisme.

De asemenea acestia va stai la dispozitie si pe mediul online prin intermediul unui magazin piese Ford, toate piesele comercializate de acestia fiind originale de la producatori. Acest magazin este ideal atat pentru studierea preturilor inainte de a intra cu masina in service dar mai ales este util pentru cei care au nevoie de reparatii minore care nu necesita cunostinte vaste in domeniu.

Aparatura si uneltele utilizate de acestia sunt profesionale pentru ca numai asa se pot realiza lucrari de calitate si rapide si de asemenea si angajatii sunt instruiti periodic.

Apeland la serviciile Altgrad veti beneficia de urmatoarele:

  • Diagnosticarea rapida a masinii
  • Identificarea defectiunilor cat si alegerea pieselor in prezenta clientului
  • Identificarea unor defectiuni ascunse
  • Consultanta si recomandari in ceea ce priveste piesele sau exploatarea corecta a masinii
  • Reparatii rapide pentru ca stim cat de important este timpul in ziua de azi

 

Se lucreaza pe absolut toata gama Ford indiferent ca este vorba de Focus, Mondeo, Transit, Edge, Galaxy, Connect, Fiesta, Fusion, Kuga, CMAX, SMAX, Mustang si asa mai departe. In ceea ce priveste stocurile de piese auto Ford, acestea sunt complete iar in cazul in care nu exista piese disponibile in depozitul Altgrad, se va efectua comanda iar respectiva piesa va fi gata de montat in cel mai scurt timp.

Pentru consultanta va invit sa apelati cu incredere la numere afisate pe site-ul acestora din sectiunea “Contact” si cu siguranta vi se vor clarifica toate nelamuririle.

Leave a Reply