Pârtia de schi Nemira din stațiunea Slănic Moldova te invită și în această iarnă la aventură

Partia Nemira din Slanic Moldova

Cum iarna s-a instalat atât de devreme în acest an, sezonul de schi și de alte sporturi de iarnă este în toi, bucurându-i pe amatori. Un loc unde se poate schia fără probleme este reprezentat de pârtia Nemira din stațiunea Slănic Moldova, județul Bacău.

Locația sa este la intrare în stațiune, la aproximativ 100 de metri de DN 12 B, pe strada Nicolae Bălcescu, nr 44 C.

Pârtia, localizată pe muntele cu același nume, Nemira, se adresează atât începătorilor cât și celor mai experimentați, având o înclinație de 17.6%, o lungime de 1414 m, o lățime medie de 38 m, fiind dotată cu zăpadă artificială, instalație nocturnă,echipamente de prim ajutor, instalație de transport pe cablu, mașină de bătut zăpada, parcare auto, seviciu de salvamont,  plase de protecție, etc.

Pârtia beneficiază de un grad de atractivitate foarte ridicat, până în prezent, mii de oameni au coborât versantul Nemira pe snowboard sau cu schiurile.

Pentru a ajunge la altitudinea maximă a pârtiei se poate lua telescaunul, care este sub forma unui scaun fix pentru 4 persoane și care străbate un traseu cu lungimea de 1089,34 metri în 10- 12 minute.

În apropierea pârtiei sunt anumite centre care închiriază echipamente de schi precum schiuri, bețe de schi, căști, clăpari, etc. Există și monitori de schi atestați gata să-i învețe pe cei interesați să schieze sau să aprofundeze acest sport.

Vom prezenta în continuare tarifele valabile pentru sezonul de iarnă 2018/ 2019:

TARIFE Adult Copil/ elev/ student
1 urcare (2 puncte) 10 lei 8 lei
6 urcări (12 puncte) 50 lei 35 lei
9 urcări (18 puncte) 65 lei 45 lei
15 urcări (30 puncte) 100 lei 70 lei
30 urcări (60 puncte) 180 lei 130 lei
45 urcări (90 puncte) 240 lei 180 lei
60 urcări (120 puncte) 260 lei 200 lei
150 urcări (300 puncte) 600 lei 400 lei
Citeşte şi  Apartamente și garsoniere în regim hotelier Suceava

 

  • 1 urcare reprezintă 2 puncte. Punctele sunt valabile un interval de 15 zile. Contravaloarea punctelor care nu au fost utilizate nu se returnează.

 

Cei care își doresc să petreacă mai multe zile în stațiune, ar trebui să caute cazare Slănic Moldova. Una dintre cele mai îndrăgite unități de cazare din stațiune este reprezentată de către Vila Moldavia Best, o pensiune cochetă de 3 stele care pune la intermerdia turiștilor 8 locuri de cazare în 4 camere duble și living. Această pensiune este cea mai bună opțiune în ceea ce privește confortul, eleganța și condițiile unei pensiuni moderne. Află mai multe detalii despre această unitate de cazare accesând pagina web www.moldaviabest.ro.

Vezi şi alte atracţii din staţiunea Slănic Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>