Păreri NameBox

Salutare dragi prieteni, mă bucur să ne revedem din nou, astăzi continui noua mea serie de recenzii pentru servicii de găzduire și vă prezint o serie de păreri pentru NameBox . Încep din start să spun că mereu am avut o relație apropiată cu acest provider, ba chiar am înregistrat un domeniu .eu gratuit la ei.

  • Cine sunt?

 

NameBox reprezintă firma Sc Datacore Solution SRL cu domiciliul în Cluj acolo de unde au și serverele din câte știu în datacenterul Scalis. Sunt mai vechi pe piața hostingului înainte regăsindu-se sub brandul de Acip Hosting.

  • Ce dețin?

 

namebox-web-hosting

 

Serverele deținute de Namebox sunt de ultimă generație și anume servere SuperMicro.Toate serverele sunt construite pe platforme Intel XEON și Intel Core i7 SandyBridge, brand Supermicro, cu memorie cuprinsă între 16 GB RAM și 32 GB RAM, iar stocarea se face în sistem RAID 1 sau RAID 10.

  • Ce oferă?

În acest moment pe site-ul Namebox pe lângă design-ul plăcut care vă întâmpină veți regăsi și servicii de calitate precum Găzduire Web ( și  SSD ), servere VPS, domenii  web și certificate SSL. Serviciile sunt de o calitate excepțională și vin la pachet cu suport premium asigurat de Namebox.Ca alte avantaje pentru serviciile lor veți regăsi un uptime garantat de 99.99%, garanția returnării banilor în 30 zile, back-up zilnic prin Idera pentru datele voastre și o echipă tehnică experimentată după cum ziceam la suport.

Pe parte de prețuri sunt la un nivel bun, chiar dacă prețurile nu sunt cam mici acestea se reflectă în resursele oferite și în calitatea serviciilor prestate. Pachetele de găzduire shared încep de la 1.99€/lună pentru pachetele shared non ssd iar pachetele pure SSD încep de la 2.50€/lună. Chiar dacă prețurile vi se par cam măricele după cum spuneam ele se reflectă în resursele oferite și anume câte 5 GB spațiu de stocare pentru fiecare pachet. Serverele VPS sunt și ele SSD și oferă puterea necesară în cazul în care aveți un site puțin mai măricel. Fiecare VPS vine cu backup prin Idera asigurat și SolusVM ca panou de administrare.

Prețurile la domenii sunt puțin cam piperate și aici mă refer la domeniile internaționale mai puțin cele .eu care costă doar 4.50 €/an.

  • Suport
Citeşte şi  Jucăriile LEGO nu sunt doar jucării pentru copii

 

Capitolul suport este punctul forte al Namebox, mereu găsind pe cineva prietenos să răspundă solicitărilor tale oricare ar fi acestea. Am trimis de curiozitate un mail în care am cerut un cupon de reducere pentru voi vizitatorii și mi s-a răspuns în câteva minute, dar despre asta vom vorbi la final. Până atunci vreau să menționez că în spatele telefoanelor Namebox sau a email-urilor se află administratori de sistem cu o vastă experiență dornici să vă ajute cu orice solicitare de suport. Timpul mediu de răspuns prin ticket este 20 minute dar în timpul programului îi puteți găsi și la telefon. Mai mult, din relatările altor bloggeri cei de la Namebox se pricep și la wordpress și te pot sfătui cu recomandări și soluții pentru problemele pe care le ai.

 

  • Modalități de Plată

 

Ca și modalități de plată pe site-ul Namebox regăsim plata online prin card de credit, plata prin paypal sau plata la unul din ghișeele ING sau BRD. De menționat că toate prețurile sunt în € și nu conțin TVA 24 % .

 

  • Recapitulare și păreri finale.

 

NameBox în cele mai scurte cuvinte este unul dintre cei mai buni provideri de servicii de hosting din România cu o activitate vastă încă din 2009 și cu un portofoliu de clienți foarte complex. Tot odată cei de la Namebox se ocupă și de webdesign excelând și la acest capitol.

Mai multe detalii despre ei puteți găsi și pe site-ul Namebox de unde puteți comanda serviciile de care aveți nevoie. Ba mai mult cum ziceam mai sus ca o surpriză pentru voi am 2 cupoane de reduceri datorită amabilității Namebox și anume :

JUSTIRINEL20 – reducere de 20% la toate pachetele de găzduire shared
JUSTIRINEL30SSD – reducere de 30% la toate pachetele SSD

Voi folosiți serviciile Namebox? Ce impresii și păreri aveți despre Namebox?

 

 

 

Sumar
Data Review-ului
Titlu Review
Păreri Namebox
Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>