Organizarea transporturilor maritime în deplină siguranţă

Organizarea transporturilor maritime în deplină siguranţă

Transportul maritim este o soluţie avantajoasă pentru deplasarea mărfurilor voluminoase pe tot globul, cu costuri mici de operare. China este cel mai mare exportator de mărfuri pe cale maritimă.

Orient este o companie specializată în activitatea de transport internaţional de marfă în țările Uniunii Europene, în Asia, Rusia și Orientul Mijlociu. Cu alte cuvinte, Orient este una dintre puținele companii românești capabile să transporte maritim mărfuri pe tot globul.

Orient pune la dispoziția clienților servicii profesioniste de transport maritim de mărfuri și dorește întotdeauna să vină în întâmpinarea nevoilor cu soluții optime, eficiente și la costuri foarte bune.

Bazată pe o echipă de peste 80 de persoane cu o experiență vastă, pasionată și cu multiple specializări, Orient asigură soluţii combinate în ceea ce privește transportul agabaritic, rutier, feroviar, maritim și aerian și astfel poate realiza orice tip de transport de marfă.

Toate operațiunile de transport maritim sunt asigurate și monitorizate cu strictețe de personalul de la sediul central. Aceștia se preocupă permanent ca graficele de timp să fie respectate, iar mărfurile să ajungă la destinație în intervalul stabilit.

Încă din anul 1991, societatea și-a clădit un renume favorabil și binemeritat în domeniul transporturilor grație seriozității și ambiției dovedite precum și calității serviciilor oferite tuturor clienților care dorind soluții optime pentru dezolvaterea afacerii  lor în ceea ce privește logistica și transportul, au apelat cu încredere la serviciile oferite de echipa Orient.

port

ORIENT organizează eficient transporturi maritime tip BULK, container FULL sau PARŢIAL cu nave de transport containere marfă și asigură toate formalităţile vamale, plus încărcarea/descărcarea containerelor.

În concluzie, compania ORIENT oferă o gamă largă și diversificată de servicii în domeniul transporturilor maritime de marfă atât pe plan intern cât și pe plan extern. Consultă pagina web www.spedorient.com/transport-maritim-naval/ pentru a afla mai multe detalii despre companie și despre serviciile de transport maritim desfășurate de aceasta.

Leave a Reply