Optimizați-vă procesele de afaceri cu ajutorul unei multifunctionale Kyocera

multifunctionala kyoceraCăutați să economisiți timp? Faceti-o automat! Indiferent dacă doriți să procesați o scanare sau un fișier în format digital, soluțiile noastre fac documentele afacerii dvs. disponibile la timp și mai rapid.

Beneficiați de scanarea mai convenabilă pe măsură ce fișierele dvs. sunt procesate, textul este recunoscut prin tehnologia OCR încorporată, iar documentul este stocat în locația potrivită în format PDF căutat – toate acestea și multe altele făcute automat.

Fișierele se păstrează virtual.

Procesarea orientată spre scanare vă oferă acces standardizat și asigură că documentele ajung la destinație exact așa cum este necesar pentru sarcina la îndemână. Fie prin e-mail, fax, fie printr-un server sau printr-o soluție de arhivare, alegerea este a ta.

Controlați documentele sensibile și reduceți costurile de imprimare

MyQ este o aplicație bazată pe server care simplifică și asigură gestionarea documentelor. Aplicația Imprimare & Urmărire încorporată îmbunătățește eficiența imprimantei și accelerează procesul de imprimare: în loc să trimită un document unui dispozitiv dat, utilizatorii îl trimit serverului MyQ pe care toate dispozitivele din birou il poate accesa. Documentul poate fi apoi imprimat de la orice dispozitiv gratuit. Acest lucru ajută la reducerea cozilor de imprimare și la creșterea securității  documentelor, deoarece dispozitivul nu eliberează documentul până când expeditorul nu s-a conectat și nu l-a selectat pentru imprimare.

Când vine vorba de copiere, scanare și fax toate efectuate de o multifunctionala Kyocera Ecosys M6030CDN, MyQ oferă o interfață bine structurată și ușor de utilizat, precum și comenzi rapide personalizate pentru setările pe care le folosiți cel mai mult. În plus, MyQ păstrează statistici detaliate despre costurile de imprimare generate pe proiect, utilizator sau departament. De asemenea, utilizatorii pot accesa contul de imprimare personal cu un browser web obișnuit și pot păstra o imagine de ansamblu a lucrărilor de imprimare. Aceste funcții ajută la sensibilizarea cu privire la imprimare și la reducerea costurilor.

KYOCERA Mobile Print

Imprimarea și scanarea mobile fără „cloud”

KYOCERA Mobile Print este o aplicație pentru telefonul smartphone sau pentru computerul dvs., care este disponibila gratuit atât pentru iOS, cât și pentru dispozitive Android. Nu aveți nevoie de conexiuni în Cloud, dar se pot conecta automat într-o rețea LAN fără fir.

Cu KYOCERAMobile Print poți: Imprima fotografii, documente și pagini web direct din aplicație, scanarea directă de la MFP.

Beneficii pentru client: nu este necesar un management software suplimentar (de exemplu, driverele), economisiți costurile cu imprimarea duplex, creșteți siguranța prin utilizarea înregistrării încorporate a utilizatorului.

 

Leave a Reply