Oferta fidelizare RCS&RDS Constanta

Salutare dragi prieteni, nu am mai scris de ceva vreme pe blog din cauza timpului lipsa dedicat serviciului. Dupa cum spuneam intr-un articol anterior am fost detasat la Constanta pentru ceva timp in cadrul campaniei de promovare a serviciilor pentru clientii noi RCS-RDS . Pentru mine cel putin campania a decurs ok, am facut ceva servicii care sper sa se si instaleze in timp util pentru a imi capata comisioanele de craciun. Saptamana viitoare insa voi pleca din nou la Constanta pentru a incepe oferta de fidelizare RCS&RDS pe Constanta .

Dacă ești din Constanța și ești client RCS RDS te rog să citești mai jos !!!

Campania de fidelizare va avea ca scop răsplătirea fidelității clienților noștri printr-o ofertă la prelungirea contractului. Momentan nu s-a stabilit și care va fi beneficiul principal însă bănuiesc că sigur va fi o tabletă gratuită sau o reducere la abonament.

Dacă ești din Constanța și ești client la RDS mă poți contacta printr-un comentariu aici sau pe adresa matei.irinel@rdslink.ro , acolo vă voi lăsa și un număr de contact unde mă veți putea contacta pentru a beneficia de ofertă.

Fidelizarea cel mai probabil va începe la începutul lunii Noiembrie și va dura timp de 1-2 luni de zile, timp în care voi umbla pe la clienții existenți în vederea informării și completării actelor necesare pentru a primi beneficiile cuvenite.

Ce va trebui tu să faci ca și client este să semnezi câteva acte, de restul mă voi ocupa eu și colegii mei.

Sună interesant nu? Mai ales că, nu ai ce pierde ci ai de câștigat.

Deci tot ce rămâne să faci este să mă contactezi cât de curând și să îmi lași niște date de contact, iar eu te voi contacta imediat ce începe campania de fidelizare.

 

Leave a Reply