Oamenii au dreptul sa se joace la orice varsta

cuplu jucandu-se

Spiritul ludic al fiecarui om il ajuta sa se integreze mai usor in viata. Cand eram copil, nu intelegeam lipsurile materiale cu care se confruntau parintii mei pe deplin. Credeam ca nu vor sa imi cumpere cate papusi, dulciuri si hainute doream. Si-atunci faceam bani din carton si papusi din bete sau carpe puse una peste alta si le cumparam multumita pe toate.

Omul are dreptul sa se joace mereu, jocuri potrivite varstei si adaptate dorintelor sale. Si biletul la loto este un joc de noroc. Mizam pe anumite numere sperand ca vom obtine castigul cel mare si ca vom fi cei mai bogati din tara, bogati-bogati.

Cand ploua, ne jucam in casele noastre: jocuri de societate sau jocuri de carti. Cand obosim muncind, ne destindem jucand ceva pe computer sau iesind la o partida de tenis sau de volei.

Ne jucam cu reguli sau fara reguli sa ne eliberam de energii negative si sa ne rezervam clipe de maxima fericire.

Daca am crescut nu inseaman ca ne-au ramas jucariile mici si ca nu gasim magazine speciale pentru noi. Ollo.ro ne sta la dispozitie oricand si putem intra sa trecem in revista produsele.

Ollo.ro este un sexshop de nota 10 bine aprovizionat, in care nu te vede nimeni nici cand intri, nici cand iesi! In cazul in care te hotarasti sa cumperi, livrarea se face cu maxima discretie.

Indraznesti sa te joci cu partenerul tau la care tii si pe care il respecti, tocmai de aceea ai incredere sa ii arati si sa imparti cu el jucarii sexuale!

Nu-i asa ca sunt ispititoare si ca arzi de curiozitate sa vezi ce impact au asupra ta si asupra lui?

Nu iti refuza sansa de a avea in dormitor cele mai bune si cele mai utile jucarii pe care sa le imparti de bunavoie cu partenerul tau.

Citeşte şi  Ce inseamna sa fii femeie bodyguard

Ne jucam sa socializam si sa invatam sa supravietuim prin joc. S-au scris tratate intregi pe tema spiritului ludic al omului si despre prezenta ludicului la toate varstele si in toate clasele sociale.

E suficient sa circuli cu metroul, sa intelegi. Cu ochii in telefoanele lor, oamenii se joaca: isi fac ferme in mijlocul orasului prinzand oi, recoltand ceapa, morcovi sau capsuni, isi construiesc case si orase, dar se si apara de zombie, de entitati malefice, de balauri sau de monstri.

Jocurile patrund in casele noastre pe diferite cai. Pana si anumite emisiuni televizate nu sunt altceva decat niste jocuri cu reguli stabilite din timp.

Ollo.ro are jucarii de care sa se bucure oamenii mari. Sunt de calitate, din materiale foarte bune, bine construite, astfel incat nu ranesc. Pretul acestora este accesibil si sunt importante in relatia de cuplu, fiindca fac minuni.

Aveti grija de voi si de cei dragi si faceti-le suprize oricand! Femeia tanara si frumoasa, pe care o ai alaturi va fi incantata sa vada ca te gandesti la ea si ii cumperi jucarii atipice, iar el se va topi de placere sa vada ca investesti in relatia voastra intima.

Avem dreptul sa ne jucam frumos, fara sa ii ranim pe partenerii nostril de joaca sis a ne comandam jucariile dorite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>