O nunta diferita

baloane la nunta

Fiecare nunta este speciala in felul ei si fiecare dintre noi, intr-o asfel de zi importanta, ne dorim sa venim cu ceva nou, cu ceva deosebit care sa ii faca pe cei care au participat la acest eveniment sa il considere altfel fata de cele la care au mai participat.

Adevarul este ca de la an la an firmele care se ocupa cu aranjamente de nunti incearca sa vina cu ceva nou astfel incat sa poata oferi mirilor decoruri cat mai spectaculoase care sa transforme evenimentul respectiv in unul cu totul deosebit.

Daca aranjamentele florale sunt cele care schimba, in general, total felul in care arata o sala, ne putem, de asemenea, folosi de tot felul de alte accesorii cu ajutorul carora sa cream un decor deosebit. Baloanele, de exemplu, sunt la mare cautare in zilele noastre, am putea spune chiar nelipsite. Adevarul este ca in trecut baloanele reprezentau un obiect de decor obisnuit folosit la evenimente speciale. Fie ca vorbim de baloane simple sau baloane colorate, cu ajutorul acestora, putem crea adevarate aranjamente cu care sa decoram sala la o nunta, la un boez, la o aniversare sau la o petrecere cu tematica.

Flori din baloane – oricine are putina imaginatie si indemanare poate crea flori din baloane. Cu ajutorul a 4 sau 5 baloane alaturate, mai mici sau mai mari in functie de cum vrem sa le umflam,  putem crea flori pe care le putem aseza pe peretii salii in care are loc evenimentul, astfel incat sa avem un decor multicolor, format din numeroase baloane. Pentru cei carora li se pare ca sala este prea incarcata pot opta doar pentru arcada baloane la intrare, careeste la foarte mare cautare in prezent. La o astfel de arcada intra in general in jur de 100 de baloane, arcada ce este folosita drept panou foto unde atat mirii cat si invitatii isi pot face poze de-a lungul evenimentului. Panoul foto poate fi realizat doar din baloane albe, din baloane colorate sau chiar si inscriptionate cu diverse mesaje in ton cu evenimentul, daca acest lucru se doreste. Acest lucru depinde strict de preferintele mirilor sau al sarbatoritilor, in functie de eveniment, deoarece asa cum am spus anterior, acest panou poate fi creat nu numai pentru nunti, ci si pentru botezuri, zile de nastere, onomastice, petreceri tematice sau petreceri de orice alt gen.

La botezuri, pot fi folosite numeroase tipuri de baloane, atat simple, cat si colorate, baloane in forma de animalute, inscriptionate cu urari, etc. Si in cazul zilelor de nastere, se poate opta pentru baloane din care sa se construiasca varsta sarbatoritului (de exemplu, 18 realizat doar din baloane) sau se poate opta pentru baloane de dimensiuni mari care sa redea varsta respectiva. Si desigur, la  zi de nastere nu pot lipsi preferatele copiiilor, minunatele baloane cu heliu de care cei mici sunt atat de incantati. Si daca vin si sub forma de persoanaje de desene animate, precum Mickey, Minnie, Donald , etc., atunci cu siguranta nu veti da gres.

Indiferent de ceea ce veti alege raportat la evenimentul avut, important este ca decorul sa fie pe placul fiecaruia dintre voi, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor.

 

 

Leave a Reply