Nu lăsați jocurile să vă controleze !

Nu lăsați jocurile să vă controleze !

Doresc astăzi să discut despre un subiect interesant şi anume capacitatea jocurilor video de a ne controla şi de a ne face să pierdem timp aiurea. Acum câţiva ani de zile eram tot aici pe acest calculator însă pot spune cu stupoare că mă jucăm ore în şir şi băgăm bani frumoşi în jocuri cum ar fi Metin2,Cs,Samp … mă întreb oare de ce? Pentru că m-am lăsat manipulat de acele jocuri. Jocurile sunt făcute să fie jucate şi să ne pierdem timpul cu ele, să investim bani şi să devină o obsesie astfel prin acest lucru noi să băgăm $ în continuu în ele.

Unele jocuri în special MMORPG-urile sunt gratuite (precum metin2) însă pentru a avea anumite beneficii trebuie să achiţi o suma de bani iar beneficiile nu se fac în joc ori se fac enorm de greu, de aceea majoritatea se incumenta şi bagă sute de euro în aceste jocuri când pot face altceva cu acei bani. Eu sincer am băgat bani în jocuri până m-am acrit de porcăriile astea  şi bag bani acum doar dacă doresc să cumpăr o licenţă pentru un joc ORIGINAL pentru că NU APROB PIRATERIA ! Şi asta să fie clar, chiar dacă nu am posibilitatea să folosesc totul original pentru că nu am banii necesari atunci când prind nişte bani orice soft sau joc chiar de îl am piratat în PC îl cumpăr fără să ezit, aşa beneficiind de suport şi update-uri gratuit.

Revenind la discuţia noastră voi intră în problematica jocurilor de tip Metin2 sau CS care fac furori în rândul copiilor şi adolescenţilor din România. Ce vedeţi frate la aceste jocuri? De alergat pe afară nu aţi auzit? De socializare cu fete / băieţi nu aţi auzit? Întrebarea această mi-am pus-o şi eu mie dorind să îmi răspund singur şi să răspund cu un răspuns foarte cert. Şi uite că am găsit răspunsul… deoarece suntem FRAIERI , de aceea ne lăsăm controlaţi de toate jocurile şi de toate porcăriile. Urmările excesului de jocuri sunt groaznice şi le-am resimţit şi eu. Când eram un gamer înrăit mereu mă certăm cu ai mei, nu învăţăm la şcoală , eram foarte nervos că nu creşteam în level sau că mă omorau inamicii şi chestii de acest gen, însă pot spune că toate acestea au trecut şi chiar de mă mai joc şi în prezent în 1 2 ore mă plictisesc şi revin pe blog de drept sau pe facebook ori citesc despre Crucea Roşie ori fac ceva util..

Vreau să va întreb acum pe voi, cei care citiţi , unii dintre voi venind de pe site-uri de jocuri , de ce sunteţi aşa obsedaţi de jocuri şi mă adresez în special jucătorilor de CS şi Metin2. Va sfătuiesc să NU lăsaţi jocurile să va controleze într-un mod negativ. Veţi regreta fraţilor ca mine şi veţi fi trişti pentru certurile cu părinţii, pentru prietenii pierduți sau bunurile pierdute din cauza jocurilor, nu lăsaţi totul să fie prea târziu şi treziţi-vă la realitate. Viaţa aceasta este un test în care mass media / internetul şi toate aceste ispite ne corup să le cădem în plasa.

Leave a Reply