Moș Crăciun închiriat sau rude, prieteni deghizați

Inchiriaza un Mos Craciun

Sărbătorile de iarnă ne duc imediat cu gândul la emoția ce ne inundă sufletele la auzirea colindătorilor, la emoția așteptării împodobirii bradului, la prima zăpadă așternută și bineînțeles, la bătrânul Crăciun care este așteptat cu nerăbdare de copiii de pe întreg pământul. Moș Crăciun ne înveselește sărbătorile, prin prezența sa și prin minunatele cadouri ce ne sunt oferite. Acesta nu întârzie să apară, iar copiii sunt emoționați să îl cunoască.

Sărbătorile de iarnă ne unesc famiile, fiind strânși toți în jurul mesei pline de bunătăți, ascultând glasul colindătorilor ce nu umplu sufletul de bucurie și speranță. Moș Crăciun este așteptat de copiii, care tot anul s-au străduit să își asculte cu grijă părinții, pentru ca Moș Crăciun să viziteze și casa acestora pentru a le lăsa darurile mult visate. Cei care au fost mai obraznici și nu și-au ascultat părinții, se străduiesc să îl îmbune, pentru a-i vizita și pe ei. Moș Crăciun este credincios, în fiecare an bucurând copiii prin darurile frumoase pe care le oferă.

Moș Crăciun este un bătrânel simpatic, cu barbă sură și lungă, ce poartă un costum roșu și este încălțat cu bocanci de iarnă. Acesta vizitează casa fiecărui copil care a fost cuminte și ascultător tot anul și care a așteptat venirea acestuia.

După ce scrisorile primite de Moșul, în care fiecare copil a făcut cunoscut Moșului dorințele sale, au fost citite cu atenție, acesta împreună cu spiridușii lui ajutători, pregătește fiecare dar, pentru ca nici un copil să nu rămână nerăsplătit. Astfel, darurile sunt gata de plecare, iar Moșul pleacă să viziteze fiecare copil în parte. Acesta vine tocmai de la Polul Nord, încălecat în sania lui zburătoare trasă de reni.

Moș Crăciun intră în case pe ușă sau pe horn, iar cadourile sunt aşezate cu grijă sub pomul de Crăciun. De obicei, Moșul este întâmpinat cu o farfurie de prăjiturele proaspăt pregătite și un pahar de lapte, sau cu multe alte delicatese, pregătite special de membrii familiei.

Venirea Moșului este un eveniment mult așteptat de copii, de aceea este bine că această ocazie să rămână ca o amintire frumoasă. Copiii nu trebuie să rămână dezamăgiți sau să fie speriați de prezența lui Moș Crăciun. Alegerea unei persoane care să joace rolul lui Moș Crăciun le dă multe bătăi de cap părinților, de aceea este indicat că părinții să închirieze un Moș, în detrimentul deghizării unei persoane cunoscute.

Astfel evitați orice mic accident care se poate ivi, iar surpriză va bucura foarte mult pe copii. Dacă persoana deghizată este cunoscută copiilor, iar identitatea va fi din greșeală aflată de copii, dezamăgirea acestora vă fi mare, iar surpriză se va transforma într-un eșec total.

De aceea, cei de la inchiriazamoscraciun.ro ne oferă o echipă cu mulți ani de experiență, care au făcut mulți copii fericiți și care ne garantează amintiri de neuitat. Aceștia dispun de 30 de Moși cu experiență, cu barbă naturală, pentru a imita cât mai bine imaginea clasică a Moșului, cu costume special croite pentru fiecare în parte, până la 30 de mașini și spiriduși ajutători. Toate aceste eforturi, pentru a putea oferi copiilor un Crăciun în care aceștia să poată afirma #credinmoscrăciun!

Pentru că barba este elementul de autenticitate a Moșului, este important ca aceasta să fie naturală și nu artificială. Astfel, înfățișarea Moșului nu va ridica semne de întrebare copiilor iar aceștia vor fi încântați de surpriza făcută.

De asemenea, Moș Crăciun trebuie să fie bine dispus, drăguț cu copiii și maleabil. Un Moș arțăgos și plictisit va speria copiii, iar aceștia nu se vor simți bine în prezența bătrânului Crăciun. Rolul de Moș trebuie să îi se potrivească, iar înfățișarea trebuie să se apropie cât mai mult de imaginea clasică a bătrânului Crăciun. Astfel, costumul roșu, bocancii de iarnă, părul și barba lungă și albă, ochelarii de vedere sunt nelipsiți. Cu cât imaginea Moșului se apropie cât mai mult de ceea ce știu copiii, cu atât aceștia vor fi mai degajați și fericiți în prezența lui Moș Crăciun.

Dacă această surpriză va fi pregătită cu atenție de părinți, va rămâne în sufletul copiilor că o amintire de neuitat, iar magia sărbătorilor de iarnă le va inunda sufletele!

Leave a Reply