Mobilier în stil industrial produs la comandă by RONEX

Ronex este producătorul de mobilier din lemn masiv de stejar din București care se remarcă prin piese de mobilier unice și desăvârșite.

Mobila marca Ronex este o combinație de frumusețe atemporală și rafinament. Renumit pentru aspectul său în tendințe, este potrivit pentru multe generații viitoare. Oferă o căldură senină și contribuie la confortul oricărui imobil. Din această cauză este folosit în multe locații rezidențiale și de bussiness pentru a îmbunătăți decorul încăperilor.

Experienţa de peste 20 de ani a companiei permite crearea unui mobilier calitativ, durabil, ce poate fi transmis din generaţie în generaţie.

Fabricantul produce mobilier în stil clasic, modern, contemporan și în stil industrial.

Mobilierul din cel din urmă stil enumerat este caracterizat de un design aparte, în producerea lui fiind necesare atât elemente din lemn masiv de stejar cât și din metal. Stilul industrial este un stil inconfundail și ușor de recunoscut.

O cameră mobilată în stil industrial ar putea satisface nevoia ta de schimbare, permițând să adaugi o notă de stil aparte încăperii.

În prezent, acest stil este foarte căutat datorită simplității și eleganței sale. Principalii clienți care îl adoptă sunt mai neconformiști și mai energici față de consumatorii clasici.

În prezent, stilul nu mai este considerat doar o tendință trecătoare ci un stil care își face loc în design-ul principal și în design-ul interior. Aspectul industrial reunește confortul, arta și funcționalitatea practică a pieselor de mobilier.

Ronex produce o gamă variată de obiecte de mobilier în stil industrial printre care putem aminti de mobilier de dormitor, biblioteci, birouri, măsuțe de cafea, console, mese, obiecte decorative, ansamble de dining, etc.

Metalul  accesorizează perfect decorul, iar micile detalii ale lemnului masiv de stejar vor adăuga eleganță. Piesele de mobilier în stil industrial vor conferi tot timpul un plus de fler contemporan în casă, vor rezista testului timpului și vor deveni elemente de atracție, elemente cheie ale camerei.

Finisajele manuale lucrate în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau ulei, creează unicitate produselor și atractivitate.

mobiler in stil industrial by RONEX

Consultă gama de obiecte de mic mobilier în stil industrial produse de Ronex accesând pagina web www.ronexprod.ro/mobilier-stil-industrial.Tot în cadrul site-ului vei găsi informații suplimentare despre companie, despre produsele lor și date de contact.

Leave a Reply