Mobilier din PAL și MDF realizat la comandă pentru spații rezidențiale și comerciale

O piesă de mobilier realizată la comandă se va potrivi perfect și va conferi personalitate și unicitate spațiului. Atunci când alegi mobilierul care îți va decora casa sau când redecorezi una dintre camere, unul dintre obiectivele tale este să creezi un spațiu unic și original, care vorbește despre preferințele tale.

Uneori, găsirea mobilierului care se potrivește perfect devine o adevărată odisee. Din această cauză recomandarea noastră este alegerea mobilierului realizat pe bază de comandă de către un producător serios, de încredere și cu experiență.

Cu ajutorul mobilierului personalizat, vei vedea că așteptările tale pot fi îndeplinite. Mobilierul la comandă se potivește perfect cu decorul casei și poți profita la maximum de spațiu. Acesta nu trebuie să fie foarte scump pentru ca armonia și funcționalitatea să domine în casa ta.

Fără nici o îndoială, principalul avantaj al mobilierului la comandă este adaptabilitatea completă la spațiul pe care îl ai. Toate piesele sunt create pentru un anumit spațiu și pentru a fi utilizate la maximum. În plus, prin potrivirea perfectă, aduc personalitate, unicitate și autenticitate.

Piesele confecționate la comandă sunt caracterizate de o calitate superioară, așadar pentru a obține cele mai optime rezultate, mobilierul la comandă este cea mai bună opțiune.

Corami Mob este o companie renumită pentru producția de mobilier la comandă din Rădăuți, județul Suceava, care își desfășoară activitatea în domeniu încă din anul 2008.

Corami Mob produce mobilier la comandă din PAL și din MDF vopsit pentru locuințe private, case, vile, apartamente, sedii de firmă, pensiuni, hoteluri, baruri, pensiuni și altele.

PAL-ul folosit este melaminat și importat din Austria. Canturile și bordurile utilizate sunt de tip ABS. Feroneria reprezintă un punct forte al mobilierului creat, aceasta fiind certificată după standardele europene. BLUM Austria și HAFELE Germania sunt furnizorii principali de feronerie, ambii fiind specialiști și recunoscuți în domeniu peste tot în Europa.

Consultă site-ul web Coramimob.ro pentru a vizualiza colecțiile de mobilier realizate de Corami Mob la comandă, pentru clienți din județul Suceava și din împrejurimi.

Leave a Reply