Masina de inchiriat Mitsubishi Outlander

În mijlocul unei piețe în plină expansiune pentru SUV-uri, Outlander Mitsubishi și Outlander Sport sunt două dintre cele mai adesea trecute cu vederea modele de utilitate sportivă acolo. Acest lucru este remarcabil, deoarece ambele sunt frumoase , la prețuri rezonabile, fiabile și frumos echipate. Dacă vina se găsește undeva, se poate că se află în faptul că marca nu a avut o strategie de marketing clară. Pentru modelul anului 2016, Mitsubishi a redeschis Outlander cu peste 100 de îmbunătățiri. În plus, marca vine pe piață cu un mesaj promoțional inteligent și precis. Vor fi suficiente aceste eforturi? Numai timpul va spune

Într-un efort de a da Outlander-ului un aspect mai apreciat, un nou front a fost altoit pe model. Printre acestea se numără felicitările frontale reproiectate, o gamă nouă de faruri cu instrumente LED disponibile, un nou grilaj cu elemente de luciu negru lucios, o caroserie sub bara de protecție din față și o nouă capotă. Hota revizuită este calculată special pentru a spori prezența modelului Outlander, făcând vehiculul să pară mai larg. În partea din spate, garnitura hayonului este de asemenea nouă, precum și capacele LED și fascia inferioară. Vederea profilului oferă un aspect nou pentru marginile inferioare ale ușilor din față și din spate. Alte caracteristici noi de exterior includ oglinzile laterale pliabile cu putere și jantele noi din aliaj de 18-inch din aliaj multi-spie.

Interior a fost redeschis pentru o experiență mai luxoasă

Outlander este modelul emblematic al modelului Mitsubishi în Statele Unite. Ca atare, trebuie să reprezinte cel mai bun pentru care compania este capabilă de preț. Pentru a spori ambianta interioara a Mitsubishi Outlander 2016, echipa companiei de planificare a produselor a specificat un volan redesenat, precum si un nou sistem de navigatie si display audio. Sistemul audio a fost reproiectat pentru a plasa cele mai utilizate controale pe fața, mai degrabă decât în ​​meniurile de pe ecranul tactil. Actualizarea ulterioară a aspectului interiorului, ornamentul de accent de lemn de culoare maro pe uși și tabloul de bord a fost înlocuit cu o tapițerie mai modernă din lemn negru. Alte îmbunătățiri includ noi suprafețe de așezare și un cap de tricot, care acoperă și stâlpii „A”. Noile caracteristici interioare includ o oglindă retrovizoare opțională auto-diminuată cu Homelink și scaunele rabatabile din spate reproiectate, care oferă o operare mult mai ușoară.

Puteti incerca aceasta masina la reprezentanta sau mergand la o firma de rent-a-car. Masina de inchiriat Mitsubishi Outlander este prefecta pentru o plimbare in weekend sau pentru o vacanta cu familia. Caracteristicile standard includ controlul automat al climei, volanul înclinat și telescopic, sistemul audio AM / FM / CD / MP3 de 140 w cu șase difuzoare, streaming audio Bluetooth și telefonul handsfree, servodirecția electrică, încuietori de ușă și oglinzi laterale, geamuri electrice cu afișaj unidirec al autovehiculului în sus sau în jos, afișaj multifuncțional LCD color, un scaun spătar divizat de 60/40, dispozitive independente de glisare și înclinare, scaune cu pliere pe jumătate de 50/50, depozitare, un volan din piele și un buton de schimbare a vitezelor, un sistem touch-soft touch panel, butoane de control audio și de croazieră pe volan, o consola centrală lucioasă.

Leave a Reply