Manusile de unica folosinta

manusi medicale ieftine

De curand am inceput sa port din ce in ce mai des manusile de unica folosinta caci am observat ca este mult mai bine pentru mine sa le port. Si stateam si ma gandeam la cat de simple sunt ele si totusi la cat de multa protectie ne pot ele oferi. Mai ales cand vorbim de spitale sau de industria sanitara. Manusile de unica folosinta, desi sunt apparent banele sunt foarte importante si trebuie sa fie de calitate pentru a-si indeplini scopul lor, acela de a ne oferi o protectie cat mai ridicata.

Si purtandu-le mi-au starnit curiozitatea, aceea de a afla cat mai multe informatii despre manusile de unica folosinta. Ce e drept in ziua de astazi avem o varietate mare de modele de manusi medicale colorate sau simple si cu totii cautam cat mai multe variante de manusi medicale ieftine si in acelasi timp cat mai calitative.

Istoria manusilor de unica folosinta incepe inca din anul 1890, cand Caroline Hamppton Halsed, o asistenta medicala din Baltimore a realizat ca substantele cu care lucreaza ii afecteaza pielea si ii provoaca alergii. Din acest motiv ea s-a gandit ca trebuie sa existe o varianta care sa ii protejeze mainile si in acelasi timp sa nu o impiedice sa isi desfasoare activitate in cele mai bune conditii. Si uite asa, Caroline Hamppto Halsed a fost prima persoana care a purtat manusi medicale de unica folosinta. Exemplu ei a fost urmat si de alte persoane din acest sector. Ei considerau ca manusile le ofera o precizie mai buna in timpul interventilor. Dar numai dupa putin timp acestia au realizat si recunoscut ca manusile de unica folosinta le ofera protectie, protectia este oferita in acelasi timp atat medicului, cat si a pacientului. Astazi ne bucuram de un mediu steril, un mediu in care sa ne simtim in siguranta si fara grija ca putem fi infectati cu alti virusi sau bacterii. Dar pentru a putea oferi acest mediu steril pacientilor nostri trebuie sa achizitionam si consumabile medicale de calitate.

Citeşte şi  Importanţa produselor naturale în era cosmeticelor moderne

Este important ca toate produsele care intra in categoria consumbilelor medicale sa fie de calitate?

Daca in trecut, acum multi ani, un mediu steril si caltitatea produselor folosite in timpul interventiilor nu este necesar si nu se tine cont de acest lucru, in ziua de astazi este absolut necesar ca toate consumabilele medicale sa fie de foarte buna calitate si este absolut obligatoriu ca toate incaperile din spitale, clinici sau alte institutii medicale sa fie curate si sterile. Caci sanatatea noastra, cat si cea a pacientilor sau clientilor nostri este foarte importanta si nu trebuie sa ne jucam cu ea.

Daca pur si simplu folosesti manusile de unica folosinta acasa in timpul tau liber, tot ai nevoie de produse de calitate. Pentru ca ele iti vor putea oferi protectia si grija de care aveti nevoie, mai ales daca folositi produse care va pot afecta sanatatea sau care va pot provoca alergii. Alergiile nu sunt chiar atat de simple sau de banale pe cat am fi tentati sa credem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>