Magazinul Goveggie.ro ofera alternativa bio la legumele congelate

legume sanatoase

Multe gospodine isi umplu congelatoarele cu ardei copt si vinete coapte sa aiba pentru iarna. Este o munca greoaie, fiindca presupune coacerea acestora, curatare si depozitarea in pungi de plastic. Cand acestea sunt scoase din congelator sunt pline de apa si in plus au si izul specific de stat un timp indelungat in congelator. Gustul este mult diferit fata de legumele proaspete, iar plata energiei electrice le face sa fie mult mai scumpe decat legume bio.

Magazinul Goveggie.ro va ajuta sa aveti legume proaspete in orice anotimp si vi le trimite la domiciliu sa contribuie decisiv la economisirea timpului si sa va scuteasca de efort.

Iata o lista de motive care va incurajeaza sa consumati legume bio si proaspete in locul celor congelate:

-prin congelare, legumele isi pierd  multe substante benefice si multe proprietati, deci ar trebui sa va lasati condusi de principiul: “De ce uscat sau inghetat, cand se poate proaspat?”

-legumele cumparate pentru congelare, fie din piata, de la tarani nu sunt bio! Au aparut atat  de multi daunatori, incat bietii oameni, daca nu le stropesc nu au ce vinde. Numai Goveggie garanteaza originea pur bio a legumelor si fructelor scoase la vanzare

-operatiunea de congelare-decongelare este mult mai migaloasa decat cea de preparare a legumelor proaspete

-in cazul caderilor de tensiune pe timp de iarna (zapezi, furtuni), produsele din congelatoare se pot degrada.

Sper ca v-am convins sa renunati la suprasolicitarea din timpul toamnei si sa mancati numai produse sanatoase. Toata truda aceea care cuprinde pregatirea congelatoarelor si a camarilor pentru iarna nu face altceva decat sa distruga substantele nutritive si vitaminele din legume sau fructe. Putem de asemenea sa luam in calcul si cheltuielile inutile:

drumul pana la piata (magazinul le livreaza la domiciliu), tinerea congelatorului in priza toata iarna, cumpararea unei cantitati mari de legume si uneori se constata ca nu pot fi mancate toate, iar primavera se arunca.

Personal, comand saptamanal legume bio in magazin si sunt foarte mutumita fiindca toate sunt perfecte. Niciodata nu am primit vreo leguma patata sau putreda!

Preturile sunt oneste raportate la calitatea produselor, iar livrarile se fac la timp si cel mai minunat lucru, familia mea este mult mai sanatoasa de cand le-am introdus in alimentatie.

 

 

Leave a Reply