Magazinul de covoare CarpetHouse îți pune lumea la picioare

Magazinul de covoare CarpetHouse îți pune lumea la picioare

Când vine vorba de decorarea unei case, avem multe posibilități de a ne putea simți mai confortabil și de a o face mai primitoare.

În orice cameră din casă, un covor va aduce întotdeauna o notă caldă atmosferei. Este foarte important să știm să alegem covorul potrivit, deoarece există o mare varietate de covoare pe piață, în ceea ce privește textura, stilurile și culorile.

Trebuie să încercăm să nu supraîncărcăm decorul și să evităm culorile care nu se potrivesc cu restul ambientului.

Fibrele din care este confecționat un covor joacă evident rolul cel mai important, deoarece această suprafață va fi călcată zilnic și este cea care va fi cea mai expusă traficului și murdăriei.

Fibrele sunt clasificate în două categorii principale, fibre naturale și fibre sintetice.

Dintre covoarele confecționate din fibre naturale, fără îndoială, covoarele din lână sunt cele mai căutate și nu degeaba.

Covoarele din lână izolează atât de frig, cât și de căldură, astfel încât utilizarea lor este recomandată în toate anotimpurile anului, deoarece poate economisi consumul de energie.

Fibrele de lână sunt ondulate în mod natural, prin urmare au o elasticitate mare, ceea ce înseamnă că își recuperează forma originală după ce au fost zdrobite de o piesă de mobilier sau de orice alt element și, de asemenea, își păstrează mai bine culoarea, deoarece au absorbit o cantitate mare de culoare atunci când au fost vopsite. Aceste două aspecte tehnice înseamnă o longevitate mai mare a covorului.

Magazinul de covoare CarpetHouse îți pune lumea la picioare

Structura fibrelor de lână împiedică pătrunderea murdăriei adânc în covoare, facilitează curățarea cu un aspirator sau cu o simplă perie. Există studii care arată că suprafețele acoperite cu acest tip de covoare reduc particulele de praf cu 80%.

Covoarele sintetice, sunt la mare căutare astăzi, în principal pentru rezistență și longevitate și deoarece, aceste fibre absorb puțină umiditate și sunt foarte ușor de curățat. Această cerere nu răspunde doar aspectelor funcționale, ci vorbim și despre fibre precum poliesterul sau polipropilena care au evoluat enorm în ultimii ani. Ele permit dezvoltarea unui produs care combină aspectele pozitive ale fibrelor naturale cu avantajele materialelor de ultimă generație.

Poți găsi atât covoare din lână cât și covoare din fibre sintetice cum ar fi polipropilenă sau poliester în magazinul de covoare CarpetHouse care este prezent atât pe piața din Suceava, fiind amplasat în incinta Iulius Mall, cât și online, www.carpethouse.ro/covoare.

CarpetHouse este magazinul de covoare care îți pune lumea la picioare prin modelele deosebite de carpete, de diferite dimensiuni și stiluri. Cu ajutorul unui covor achiziționat de la CarpetHouse, camera ta o să fie mai elegantă, mai primitoare și mai călduroasă.

One comment on “Magazinul de covoare CarpetHouse îți pune lumea la picioare

Leave a Reply