Mă gândesc la prima afacere

Mă gândesc la prima afacere deja. Vreau să strâng câțiva bănuți și să pornesc o afacere în domeniul telecomunicațiilor, mai bine zis doresc să deschidă o firmă ce va oferi servicii de hosting pentru site-uri, bloguri, forumuri.

Doresc să fac un sistem bine pus la punct prin care fiecare tip de platformă să beneficieze gratuit de instalare și configurere din partea firmei mele, dar și ajutor gratuit în limita timpului disponibil pentru fiecare platformă.

Afacerea va avea de vânzare de la pachete de găzduire web până la servere dedicate și domenii web. Mă gândesc și la un concurs de început pentru cei ce încă au un blog pe .wordpress sau .blogspot sau nu au blog deloc.

Doresc să ofer posibilitatea cuiva să aibă un blog personal, unde să scrie de plăcere și să își exprime acolo toate trăirile,etc. Ar fi frumos la bătrânețe să ai blogul și să îl recitești nu?

Mă gândeam la această afacere la un SRL-D pentru început, pentru că e gratuit, nu implică mari costuri de administrare pentru firmă și poate obțin și 10.000 de euro de la stat. Să vedem acum birocrația doar până unde se întinde.

Am citit recent un articol cum că, 1 din 10 tineri români doresc să își deschidă propria afacere față de 1 din 4 ca în Olanda. Bine că nu putem compara România cu Olanda… Mă gândesc la prima afacere  ca punct de plecare în viața mea, totuși voi lucra paralel și în alt domeniu pentru a putea întreține afacerea la început ca mai apoi să ajungă să se întrețină singură.

Voi încerca pe cât posibil să am clienți mulțumiți, pentru că într-o piață deja plină cu cartofi, omul ia cartofii cei mai frumoși și mai curați, nu ultimele modificări genetice.

Voi ce afaceri vă veți deschide sau ați vrea să deschideți ? 🙂

Leave a Reply