La mulți ani 2015 !

La mulți ani 2015 !  Bine ai venit în căsuțele noastre. Da, eu sunt Irinel, știu că am fost o prezență rară pe aici în ultima vreme și v-am cam lăsat baltă dar am fost foarte ocupat în această perioadă și s-au întâmplat foarte muuuulte lucruri noi.

Iată că a sosit și 2015 ! Un an sper eu cât mai bun și mai bine axat pe carieră decât anul ce tocmai a trecut. Pentru acest an am planuri foarte mărețe, cel puțin pentru mine cred. Hai să le iau într-o ordine aleatorie și să le notez aici doar de dragul de a nu uita de ele și de a mă ambiționa mai tare.

  • În 2015 dăm de carnet ! Da, în luna Ianuarie a acestui an (lună în care suntem deja) , vreau să încep școala de șoferi. Din diferite motive care țin probabil și de ordin financiar dar și de timpul pe care nu l-am avut în tot acest timp, m-am hotărât să îmi iau carnetul de conducere. Încă sunt puțin indecis legat de partea teoretică cam de unde să învăț, așa că dacă aveți idei lăsați-le vă rog într-un comentariu.
  • Tot în 2015 devim polițist ! Cu siguranță ! A 2-a încercare va fi și ultima și sper să fie cu success. Mă pregătesc începând cu această lună pentru Școala de Poliție, am ceva găuri la gramatică pe care trebuie să le repar dar per total sper să fie ok.
  • Anul 2015 va fi unul sper mai econom ! Îmi place foarte mult să cheltui bani pe nimicuri care uneori nu își au rostul (site-uri, jocuri, platforme, etc) după care regret că m-am băgat să investesc. Anul acesta sper să fiu mai econom și să încep să strâng bănuți pe care să îi folosesc ulterior la ce am nevoie cu adevărat (meditații, etc) .
  • În 2015 las comunitățile baltă ! Din 2011 tot stau pe diverse comunități de gaming și mă cert cu fel și fel de copii retardați care știu numai să înjure și să își bată joc de tine, copii care în loc să pună mâna pe cartea de română stau și se leagă de alte persoane. Am decis că nu merită astfel anul acesta voi renunța treptat la toate site-urile de 2 bani pe care le frecventez și mă voi axa pe bloguri interesante și pe ce mă poate ajuta cu adevărat.
Citeşte şi  Ce este voluntariatul ? De ce să fii voluntar ?

 

Probabil, ele sunt mai multe idei dar care îmi scapă momentan, dacă mi le amintesc le voi posta aici într-un update, iar la final de 2015 sper să fim împreună cu toții și să tragem linie ce am realizat în 2015 și ce am ratat.

Voi ce planuri aveți pentru 2015 Troll?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>