Jucăriile LEGO nu sunt doar jucării pentru copii

jucarii pentru copii lego

Recent am studiat jucăriile LEGO pentru un proiect la care lucrez și am realizat că încă îmi plac. Pe lângă faptul că am o vârstă mai înaintată și am trecut de mult de faza de jucării pentru copii, LEGO încă îmi oferă același sentiment de distracție pe care îl aveam și când aveam 5 ani și mă gândeam oare de ce se întâmplă asta.

Iată câteva motive pentru care cred că jucăriile LEGO sunt o formă atât de grozavă de divertisment.

Readuce familia laolaltă

Deși nu este un lucru pe care să-l faci de fiecare dată când mergi în vizită la părinți, să te joci cu LEGO este o activitate de familie, asemănătoarea cu asamblarea unui puzzle cu peste 500 de piese. Să fii capabil să cumperi o astfel de jucărie și să o asamblezi împreună cu cei dragi este foarte distractiv. Îmi amintesc cum făceam acest lucru când eram mic împreună cu tatăl meu și speram să fiu capabil să fac același lucru când voi avea propria familie.

Accesibile pentru toată lumea

Aceste jucării LEGO sunt accesibile pentru toată lumea. Oricine poate să ridice o piesă LEGO și să o asambleze cu o altă piesă LEGO. 99% dintre oameni pot să urmărească instrucțiunile LEGO, un antrenament perfect pentru când crești mare. Să fii capabil să îți realizezi propriile modele și să le ridici la un standard înalt este o satisfacție grozavă.

Jucăriile LEGO sunt ușor de învățat, dar greu de stăpânit.

Educaționale

LEGO sunt educaționale și te învață mecanici simple, în special cu tehnici LEGO, încurajând în același timp creativitatea. Dacă ai LEGO Mindstorms, atunci devine și mai educațional, învățându-ți copilul elementele fundamentale ale roboticii și programării. Toate lucrurile pe care orice pasionat ar vrea să le învețe sau să-și încurajeze copii să învețe.

1 set duce la ani de distracție

LEGO sunt foarte versatile. Cumpără-ți un set și vei fi capabil să faci o mulțime de modele. În timp ce într-o zi poți face un castel, următoarea zi poți face o stație spațială și apoi poți strica tot și să te gândești la altceva.

Într-o notă similară, LEGO nu îmbătrânește. Seturile pe care le aveam când eram tânăr sunt perfect de folosit și pot fi adăugate noi seturi fără probleme. Perfecte pentru oameni blocați în casă, poți să reciclezi vechile piese LEGO generații la rând.

Leave a Reply