Interviu Hostico

Salutare, in cautarea mea de servicii de cea mai buna calitate pentru  voi am dat de baietii de la Hostico si vreau sa le multumesc pentru amabilitatea de care au dat dovada.Mi-au raspuns la toate intrebarile fara ezitare si cred eu ca au facut tot posibilul sa dea tot ce au avut mai bun.Va voi invita mai jos sa cititi interviul.

1.De cand activati pe piata hostingului si cu ce infrastructura va serviti clientii? Compania Awesome Projects S.R.L a fost infiintata in anul 2009 si totodata a fost lansat siteul Hostico.ro si oferta de servicii de gazduire web, servere virtuale private, servere dedicate, inregistrare domenii si alte servicii adiacente.

2.Sunteti la stadiul de SRL sau doar o afacere?

Awesome Projects S.R.L este Societate cu Raspundere Limitata – SRL

3.Un numar estimativ de clienti sau servicii acordate daca se poate.

In momentul de fata oferim gazduire pentru un numar de peste 2000 de domenii.

4.De ce ar alege un client hostico?

Am sa va atasez principalele 10 motive pentru a alege Hostico.ro,

“La Hostico suntem perseverenti cu clientii nostri si suntem constienti ca existam doar ca sa va facem mai simpla administrarea afacerilor dumneavoastra cu un serviciu usor de folosit, accesibil pentru toata lumea. In cele ce urmeaza aveti 10 motive principale pentru care credem ca va vom atrage atentia catre serviciile noastre.

1. Suport 24/7
Uitati de lungile asteptari, telefoane ocupate si suport care nu va trateaza in mod corespunzator. Ne mandrim cu rezolvarea prompta a problemelor clientilor si eliminarea oricaror impedimente care ar putea aparea, in mod instantaneu. Serviciul nostru de hosting web ofera suport 24/7 cu un timp maxim de raspuns de o ora, timpul mediu de raspuns fiind de 25 minute. In cazul in care aveti o problema cu site-ul va punem la dispozitie o echipa tehnica cu o bogata experienta in domeniu care va remedia problemele in cel mai scurt timp posibil.
2. Servere puternice si conexiune rapida
Serverele noastre sunt de ultima generatie si serviciile instalate pe acestea sunt mereu optimizate, securizate si personalizate astfel incat clientul sa aiba parte doar de ce e mai bun. Va punem la dispozitie o conexiune garantata stabila, astfel incat pagina dumneavoastra sa ve incarca aproape instant indiferent de locatia accesarii acesteia . Toate acestea va sunt oferite sub acoperisul celui mai important Centru de Date din Romania,
GTS Telecom Bucuresti.
3. Uptime de 99.9%
Fiabilitatea este unul dintre factorii cei mai importanti pentru un serviciu de hosting. Daca aveti o afacere, fiabilitatea site-ului poate reprezenta diferenta dintre profit si pierdere! Din acest motiv serviciul nostru de hosting garanteaza un uptime de 99.9% . Zi sau noapte puteti sa fiti increzatori ca site-ul dumneavoastra functioneaza si  atrage vizitatori.
4. Spatiu si trafic alocat.
Fisierele (mail-uri, baze de date, etc. ) dumneavoastra importante au nevoie de spatiu de hosting. Serviciul nostru pune la dispozitia clientilor diferite pachete de hosting in functie de necesitatile fiecaruia astfel incat nu veti duce niciodata lipsa de spatiu de stocare pentru informatiile dumneavoastra.
5. Garantia returnarii banilor
Ne sustinem angajamentul pentru a oferi servicii spre satisfactia dumneavoastra. Din acest motiv oferim o garantie de returnare a banilor in 30 de zile fara intrebari. In situatia putin probabila in care nu sunteti multumit de serviciile noastre in orice fel, trebuie doar sa ne anuntati si banii dumneavoastra vor fi returnati fara targuiala sau discutii.
6. Servicii accesibile.
Va oferim servicii si suport de cea mai buna calitate la tarife accesibile tuturor buzunarelor.
7. Redundanta
Hostico ofera o implementare descentralizata si sigura. Fiecare serviciu oferit de catre Hostico este rulat pe un server dedicat acestuia. Acest lucru face aproape imposibila caderea serviciilor si aduce imbunatatiri semnificative vitezei de procesare si de raspuns a aplicatiilor dumneavoastra.
8. Activare instanta a contului.
Cand va decideti sa achizitionati un pachet de hosting, veti beneficia de o activare instanta. Nu va trebui sa asteptati dupa activarea contului si nu vor fi intarzieri in aceasta privinta!
9. Scripturi preinstalate
Serviciul nostru de hosting va ofera si scripturi preinstalate. Imaginati-va ca aveti propriul blog, forum, magazin online, galerie de imagini si multe altele care atrag vizitatori si vanzari in fiecare luna. Toate astea fara nevoia cunoasterii unui limbaj de programare. Folositi-va doar de panoul de control si scripturile vor fi instalate instant.
10. Nu inchidem niciodata
Echipa Hostico este mereu online pentru a activa in cel mai scurt timp produsele achizitionate si a va oferi asistenta tehnica.”

5.Cum veniti in intampinarea noilor clienti?Aveti oferte pentru acestia?

Oferim planuri de gazduire web trial valabile timp de o saptamana, si garantia returnatii baniilor timp de 30 de zile indiferent de motiv.
Va inregistram domeniul gratuit la achizitionarea impreuna cu unul din planurile de gazduire web Personal II, Personal III, Business, SEO sau Reseller in avans pe perioada de minim un an.
Inregistrarea  gratuita de domeniu se aplica pentru extensiile .ro, .eu, .com, .net, .org, .info, .biz, .name, .us, .co.uk doar in primul an.
In urmatorii ani se va achita contravaloarea acestora.

6.Ce tehnologii folositi pentru serverele de gazduire web?

Planurile de gazduire web si inclusiv servere virtuale private sunt oferite pe servere rack de ultima generatie, cu configuratie dual processor Intel XEON Nehalem/Westmere,
Quad/Octo Core 2.0-2.5Mhz cu Hdd SAS/SATA, 16/32Gb RAM DDR3 sub platforme Linux, panou de administrare WHM/cPanel, MySql 5.x, PHP 5.x.
De asemenea, fiecare cont de gazduire web beneficieaza backup zilnic pe servere remote si numeroase aplicatii printre care va mentionez CloudFlare, cPanel, SiteBuilder, Softaculous.
Serverele sunt colocate in GTS Telecom Data Center – Bucuresti, ROMANIA.

7.Un mesaj pentru vizitatorii interviului?

Nu ne face placere sa ne laudam singuri asa ca preferam sa citam din FeedBack-ul unui Client Hostico.
“Principalele 3 motive pentru care ma declar multumit de serviciile celor de la Hostico sunt:
1. Support tehnic chiar si la 4 dimineata(am avut probleme atunci si am fost ajutat)
2. Uptime si viteza de incarcare a paginilor site-ului meu,foarte bune.
3. Preturi accesibile si modalitati diverse de plata pentru servicii. (Eu de ex sunt o persoana care face foarte des plati prin internet online cu cardul,
asa ca m-am bucurat ca am putut achita serviciile Hostico doar prin cateva click-uri fara sa ma ridic din fotoliu.)
Dupa parerea mea,sloganul celor de la Hostico ar trebui sa fie: ‘Alege-ne,nu-ti va parea rau.’ “

In prezent am 5 domenii acolo/un pachet de găzduire si mi s-a raspuns imediat la solicitarile de creare name servere private si cand am avut nevoie de informatii mereu au fost acolo sa ma ajute.Recomand hostico.ro ca provider de servicii de gazduire.

Leave a Reply