Infrumuseteaza casa cu un acoperis din tabla tip tigla

Acoperisurile metalice au devenit un material foarte popular pentru acoperis datorita durabilitatii si frumusetii lor. Nu numai ca vin intr-o gama larga de culori si de stiluri, ci sunt si rezistente la foc si au nevoie de intretinere minima, daca este cazul. Se estimeaza ca, acoperisurile din tigla metalica dureaza in jur de 50 de ani.

Cu ani in urma, aceste acoperisuri metalice erau utilizate in cea mai mare parte pe cladiri comerciale, industriale si agricole dar tehnologia de astazi a facut ca si aplicatiile rezidentiale sa fie acoperite astfel.

Materialele metalice pentru acoperisuri au avansat considerabil in ultimele decenii. Structurile  metalice sunt construite din tabla ondulata si ofera protectie si izolare. In acelasi timp, tigla metalica este una dintre optiunile de acoperire cele mai rapide. Un motiv important pentru cresterea popularitatii sale este costul. Un pret scazut face ca materialele sa aiba o valoare excelenta, dar si o serie de avantaje, dintre care putem enumera: selectie neegalata de culori, usor adaptabile la orice design de casa, suprafete solare reflectorizante pentru o izolare mai buna, rezistenta la grindina si la alte impacturi, intretinere si reparatii usoare.

Cel mai important este faptul ca majoritatea materialelor vin cu garantii extinse, de cativa zeci de ani. Costurile de furnizare si de instalare pot varia semnificativ, asa ca, cel mai bine este sa contactezi un profesionist in acoperisuri din tigla metalica pentru a fi la curent cu toate detaliile si care sa iti furnizeze  materialele.

Pentru tabla tip tigla Suceava, Acoperisuri Metalice Mihu este compania perfecta pentru tine care iti poate furniza materialele necesare pentru un acoperis de nota 10. Nu doar Suceava este deservita de catre aceasta firma ci si Botosani, Neamt si Iasi. Acoperisurile metalice moderne furnizate de catre aceasta societate, nu vor fi ruginite, nu se vor deteriora si isi vor pastra culorile si luciul chiar si in timpul celor mai aspre conditii climatice. Tigla metalica are ca rezultat o economie de 20% sau mai mult in costurile pentru energia utilizata pentru incalzirea si racirea unei case.

Acoperisuri Metalice Mihu iti pune la dispozitie tabla tip tigla de calitate superioara, durabila si rezistenta. Prin intermediul acestui material, iti poti proteja casa de multe pericole la care poti fi expus. Poti alege din varietatea de stiluri, tipuri si culori care sunt disponibile. Caminul tau se va infrumuseta, va fi mai longeviv, mai eficient din punct de vedere energetic datorita acestui tip de material care totodata, este si un material prietenos cu mediul.

One comment on “Infrumuseteaza casa cu un acoperis din tabla tip tigla

Leave a Reply