Importanţa produselor naturale în era cosmeticelor moderne

Dermato Cosmetice Certificate Organic Biodiva

În căutarea de rutină a cosmeticelor pe internet, am descoperit Biodiva, un magazin online cu o mulţime de cosmetice naturale ca şi alternativă a cosmeticelor moderne.

Frumuseţea şi sănătatea sunt o preocupare pentru femeie dintotdeauna. Din nefericire, în vremurile moderne, soluţiile noastre de frumuseţe nu au fost cele mai sănătoase pentru noi.

În vanitatea noastră, devenim leneşi, optând pentru soluţii mai uşoare şi mai rapide, precum pastile de diete, cosmetice, chiar şi forme chirurgicale ale preparatelor şi tratamentelor de frumuseţe.

Cu mult înainte de cercetarea şi tehnologia de laborator, botanica şi cercetarea mergeau mână în mână. Viaţa plantelor din jurul nostru a fost folosită pentru scopuri medicinale şi de vanitate pentru a ne îmbunătăţi vieţile.

Cu avansarea ştiinţei moderne, „medicina naturală” a fost ignorată şi a primit conotaţii negative.

Din păcate, medicina modernă şi preparatele de frumuseţe sunt de multe ori concentrate doar pe o boală sau un remediu, în timp ce o singură plantă poate vindeca o varietate de lucruri. Ierburile şi uleiurile naturii ne tratează intern şi extern.

Deşi tindem să ne gândim mai mult la ceea ce consumăm, nu ne gândim destul de mult la ce folosim pe corpurile noastre, deşi ceea ce folosim pe pielea noastră şi pe păr intră în corp. Cercetătorii spun că, corpul absoarbe până la 60% din ceea ce folosim pe piele, cel mai mare organ al nostru. Cu noile produse ce apar pe piaţă în fiecare zi şi susţin că penetrează pielea mai repede, ar trebui să fim conştienţi de pericolele care ar putea să penetreze împreună cu ele.

Produsele cosmetice moderne de multe ori conţin ingrediente toxice, cum ar fi cancerigeni, disruptori de endocrine şi alergeni. Un cancerigen este o substanţă care cauzează cancer. Un disruptor endocrin mimică sau interferează cu hormonii corpului şi pot cauza leziuni reproductive sau neurologice.

Problema principală este că folosim prea multe produse cu atât de multe ingrediente. Conform unui studiu, femeia obişnuită foloseşte până la 12 produse zilnic, ce conţin până la 168 de ingrediente. Mai mult decât atât, le folosim pentru perioade mai lungi de timp, deşi un deodorant ce conţine ingrediente cancerigene s-ar putea să nu-ţi facă rău la o singură folosire, cu siguranţă nu vei folosi un deodorant doar o singură dată în viaţă.

Magazinul online Biodiva comercializează produse cosmetice naturale online pentru a te asigura că eşti şi frumoasă şi sănătoasă pe termen lung. Mai mult decât atât, acum în luna ianuarie primeşti discount în funcţie de valoarea comenzii.

Concluzia este că educaţia este secretul. Citeşte ambalajul şi informează-te de care ingrediente dăunătoare să te fereşti. Nu îţi asuma faptul că firmele care produc cosmetice moderne ar trebui să te avertizeze. Doar pentru că este un produs foarte popular ce apare în reclamele de la televizor şi susţine că ne-ar face mai frumoşi şi mai sănătoşi nu înseamnă că este sigur sau că a fost testat pentru efecte secundare pe termen lung.

 

Leave a Reply